معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - امدادرسانی گروه جهادی بسیج دانشجوئی واحد اراک به هموطنان سیل زده

حضرت فاطمه (س) : خدا پرهیز از افترا و دشنام را برای دور شدن از لعنت واجب فرمود و دزدی را منع کرد تا راه عفت پویند.
ایتا بله سروش

درپی وقوع سیل در چندین استان کشور در هفته های اخیر ، همگام با سایر اقشار ملت  نوع دوست وهمیشه درصحنه ودر پی لبیک فرمان مقام معظم رهبری ، گروه جهادی بسیج دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی اراک متشکل از 25 نفر از دانشجویان بسیجی به منظورامداد ویاری رساندن به هموطنان عزیز سیل زده در استان لرستان ، از روز یکشنبه 18فروردین  به شهرستان پلدختراعزام شدند.

رضا صیدی مسئول بسیج دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در این خصوص گفتند: در موقیعت کنونی وباتوجه به  شرایط موجو در منطقه در پاسخ ولبیک به امررهبرمعظم انقلاب وظیفه ورسالت گروههای جهادی وبسیجی  وهمه آحاد ملت ومسئولین کمک رسانی به هموطنان عزیز گرفتار دراین حادثه طبیعی است.

ایشان در ادامه افزودند:این گروه 25 نفره همگام با برخی گروههای جهادی دیگر از سایر پایگاههای بسیج شهرستان اراک از روز هجدهم فروردین در منطقه مستقروفرآیند کمک رسانی رادرقالب تامین وتوزیع مواد غذائی  واقلام بهداشتی ، تخلیه آب وگل لای از منازل ومعابر شهر ، سامندهی وبهسازی منازل مسکونی و... آغازنمودند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۱ / ۱۳۹۸ ساعت : ۰۸:۱۶ - تعداد بازدید : 18