معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - اختتامیه هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه فرزندان اساتید و کارکنان

امام موسی کاظم (ع) : مال حرام افزون نمی ‏گردد و اگر هم افزون گردد برکت نمی ‏یابد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم اختتامیه هفتمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک و همچنین تجلیل از منتخبان بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با تلاش کانون قرآن و عترت دانشگاه با حضور دکتر شاهرخ حکمت معاونت دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه، خانواده های استادان ،کارکنان و دانشجویان در تالار امیر کبیر شهرک دانشگاهی امیر‌کبیر برگزار شد.

درابتدای مراسم دکتر شاهرخ حکمت، معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن تشکر از همکاری کلیه حوزه های دانشگاه گزارشی از روند برگزاری مسابقات قرآن ارائه نمودواظهار کرد: این مسابقات در 4 مقطع شامل مقاطع اول تا سوم دبستان، چهارم تا ششم دبستان، دوره اول دبیرستان (سال هفتم الی نهم) و دوره دوم دبیرستان (سال دهم الی دوازدهم) برگزار گردید.

وی افزود: هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در دو رشته قرائت و حفظ قرآن کریم برگزار شد.

حکمت اضافه کرد: در رشته حفظ، حفظ 22 سوره از جزء 30 قرآن‌ شامل سوره مبارکه الضحی تا پایان جزء 30 ویژه مقاطع اول تا سوم دبستان برگزار شد و در رشته قرائت نیز قرائت از سوره مبارکه انشقاق تا پایان جزء 30 قرآن ویژه مقاطع چهارم تا ششم دبستان، قرائت جزء 30 ویژه دوره اول دبیرستان و قرائت کل قرآن کریم ویژه دوره دوم دبیرستان بود.

حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهادمقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در خصوص فضایل و برکات تلاوت و حفظ کلام وحی به ایراد سخنرانی پرداخت.

در این مراسم نورانی و معنوی دو نفر از قاریان قرآن کریم به قرائت قرآن پرداختند. همچنین خطابه خوانی دانش آموز خردسال یاسین عباسی بیات و شعر خوانی قرآنی دانش آموز مریم محمودی و اجرای دلنشین گروه تواشیح فدک اجرا گردید.

هفتمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ویژه فرزندان استادان و کارکنان دانشگاه با هدف ترویج، تشویق و آشنایی بیشتر فرزندان دانش آموز استادان و کارکنان دانشگاه با کلام نورانی وحی و با حضور بیش از 50 نفر از فرزندان دانش آموز در ماه مبارک رمضان به تفکیک خواهران و برادران برگزارگردید که تعداد 24 نفر حائز رتبه های اول تا سوم شدند که در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین  در این مراسم از 40 نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان که در مرحله مقدماتی بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی منتخب شناخته شدند تجلیل به عمل آمد.

مراسم با اهداء لوح تقدیر و جوایز به فرزندان منتخب هفتمین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم ،دانشجویان، استادان و کارکنان منتخب بیستمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت پایان یافت.

ثبت شده در تاریخ : ۱۵ / ۷ / ۱۳۹۴ ساعت : ۲۱:۰۳ - تعداد بازدید : 426