معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برای اولین بار در استان مرکزی کرسی های ترویجی برگزار خواهد شد

امام موسی کاظم (ع) : بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، نماز است.
ایتا بله سروش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک، در حاشیه برگزاری کرسی ترویجی تقابل نظریه و عمل پیمان عین القضاتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک از برگزاری 15 عنوان کرسی های ترویجی با رویکرد علوم انسانی برای اولین بار در استان توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

عین القضاتی بابیان اهمیت برگزاری کرسی های ترویجی در دانشگاه ها، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در نظر دارد کرسی های ترویجی را با حضور اساتید، اعضای هئیت علمی واحدهای دانشگاه آزاد استان برگزار کند.

وی ادامه داد: قرار است این کرسی ها تا پایان سال جاری برگزار گردد، که رویکرد اصلی این کرسی ها مباحث علوم انسانی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فراخوان برگزاری این کرسی ها به تمامی واحدهای دانشگاهی آزاد استان مرکزی اعلام شد، که در آبان ماه سال جاری 37 عنوان کرسی به دبیرخانه این طرح ارسال شد.

عین القضاتی گفت: پس از بررسی های کمیته علمی این طرح از مجمع 37 عنوان کرسی اعلام شده، 15 عنوان کرسی توانست امتیاز لازم را برای ورود به مرحله اجرا اخذ کند.

وی ادامه داد: از مجموع 15 عنوان کرسی ترویجی، 5 عنوان متعلق به واحد اراک، 5 عنوان متعلق به واحد ساوه، 3 عنوان واحد خمین، 1 عنوان واحد محلات و 1 عنوان واحد نراق است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در پایان بیان کرد، مخاطب این کرسی ها اساتید و اعضای هیأت علمی هستند که به افرادی که در این کرسی ها شرکت می کنند، از سوی دبیرخانه کرسی های ترویجی شورای عالی انقلاب فرهنگی گواهی حضور اهدا خواهد شد.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۱۰ / ۱۳۹۷ ساعت : ۱۶:۰۷ - تعداد بازدید : 90