جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برگزاری مراسم روز کارمند

۱۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۰
تعداد بازدید : ۴۲۶
مراسم بزرگداشت روزکارمند با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و روابط عمومی با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی رییس واحد و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی، کارکنان و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار گردید.
برگزاری مراسم روز کارمند

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند دو ویژگی مهم را به عنوان عناصر مهم موفقیت کارکنان مطرح کردند، یکی داشتن نیت خیر؛ یعنی انجام وظیفه فقط در وهله اول برای رضای خداوند باشد و بعد خدمت به خلق خدا. در این صورت بجز اجر دنیوی این کار عبادت هم محسوب می شود و خداوند اجر اخروی هم به این کار عطا می کند و دوم کار فرد ،عنصر عدل و انصاف باشد و خوب است که در مسئولیت هایی که بر عهده داریم عادل باشیم.

دکترعلیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن گرامی داشت یاد وخاطره شهیدان رجایی و باهنر وهفته دولت و همچنین گرامی داشت یاد وخاطره همکاران متوفی واحد روزکارمند را به کلیه کارکنان خدوم وتلاشگر واحد تبریک گفت ،واظهارداشت: اعتقاد و باور داریم که پرسنل و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک جزء خوبترین و بهترین های خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن قدردانی از حسن اعتماد مجدد دکتر میرزاده ریاست عالی و محترم دانشگاه به تشریح عملکرد حوزه های مختلف واحد در بیست ماه گذشته پرداخت.

رییس واحد اراک با ابراز رضایت از عملکرد خوب کلیه معاونت ها وقسمت های دانشگاه از یکایک کارکنان شریف در تمامی حوزه های آموزشی، اداری و مالی، پژوهش وفناوری، دانشجویی و فرهنگی و حوزه عمرانی و تأسیسات، مرکزit، دفتر جذب هیأت علمی، بازرسی، گزینش انتظامات وحراست، روابط عمومی واطلاع رسانی اداره حقوقی، اداره نقلیه، اداره خدمات و... ،واحد اراک تشکر و قدردانی نمود و اظهارکرد : امیدواریم با منویات مقام معظم رهبری، رهنمودهای آیت الله هاشمی و مدیریت توام با تدبیر، امید و خردورزانه دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه و با همفکری، همیاری، صمیمیت و همراهی تک تک همکاران دردانشگاه آزاد اسلامی اراک شاهد موفقیت روز افزون خانواده بزرگ دانشگاه آزاداسلامی درتمام زمینه ها باشیم.

دبیر هیأت امنا استان مرکزی با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند : «یک فرد خدمتگزار در جمهوری اسلامی باید؛ درکار او صداقت، در نگاه او محبت و حیاء، در اندیشه او خیرخواهی، در رفتار او شادابی، در سکوت او دقت و در تلاش او اخلاص و جدیت باشد، افزود : کسی که ویژگی های فوق را دارا باشد خدمت به دیگران را خدمت به خود می پندارد و از کار خسته نمی شود و می‌داند کار برای خدا خستگی ندارد.

وی بیان داشت : هرکس موظف است در چارچوب مقررات و قوانین مربوطه از مسؤولان بالادست خود اطاعت کند و این پیروی اگر در محیطی صمیمی صورت پذیرد، موفقیت و پیشرفت مجموعه را در پی خواهد داشت.

دکتر نظام آبادی گفت : با برنامه ریزی مدون و تبیین دقیق برنامه های پیش روی خود، دستیابی به افق های بلند در جهت تولید علم و ارتقاء کیفیت دانشگاه در بخش‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی برای رقابت با سایر دانشگاه ها و قرار گرفتن در نظام رتبه بندی ملی و بین المللی دانشگاه‌ها و تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی اراک به قطب علمی و فرهنگی کشور را هدف اصلی خود می‌داند.

در ادامه مراسم بزرگداشت روز کارمند آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید معاونت اداری و مالی واحد اراک برگزارشد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش ها و زحمات خالصانه دکتر محمدعلی کرامتی، در سمت معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برای وی در پست جدید آرزوی موفقیت نمود.

وی با بیان اینکه دکترهادی یزدی از اعضای هیأت علمی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اراک هستند، گفت: ایشان فردی با اخلاق، دارای سعه صدر، صداقت کاری و تجربه مفید علمی می باشند. و امیدواریم با هماهنگی کامل با همکاران حوزه معاونت اداری ومالی در نیل به اهداف پیش روی دانشگاه موفق باشند.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت : با توجه به ارائه خدمات ویژه حوزه معاونت اداری ومالی این حوزه از اهمیت و حساسیت های بالایی برخوردار است و انتظار می رود با روحیه اخلاق محوری دکتر یزدی ضمن رعایت بخشنامه ها و لحاظ کردن، دقت کیفیت و سرعت در امور، با بازنگری و رصد دقیق مسائل اداری ومالی بستر سازی لازم را برای کسب رضایتمندی بیش از گذشته فراهم کنند.

دکتر یزدی سرپرست جدید معاونت اداری ومالی ضمن تشکر از حسن اعتماد دکتر نظام آبادی به ایشان گفت : دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان یک دانشگاه جامع در کشور شناخته شده است و رسیدن به وضعیت مالی مطلوب همت والای همه کارکنان را می طلبد تا همه کمک کنند تا با کاهش هزینه ها و استفاده بهینه از دارایی از این مرحله به سلامت عبورکنیم.

در ادامه دکترذبیح پیرانی معاونت آموزشی واحد اراک ضمن تبریک روز کارمند و هفته دولت از کارکنان و پرسنل دانشگاه به خاطر فراهم کردن فضا و شرایط مناسب برای برگزاری مطلوب امتحانات و آزمون ها تشکر وقدردانی کرد و توضیحاتی در خصوص نحوه انتخاب عوامل اجرایی برتر( ثبت نام وامتحانات) سال تحصیلی 94-93 پرداخت.

در پایان این مراسم از مدیران اجرایی و کارکنان نمونه در برگزاری ثبت نام و امتحانات سال تحصیلی 94-93 با اهدا لوح و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.