معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری جشنواره غذا به نفع ایتام بیماران سرطانی

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری جشنواره غذا به نفع ایتام  بیماران سرطانی
حضرت فاطمه (س) : بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند.
ایتا بله سروش

به همت معاونت فرهنگی و دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی وهمزمان با گرامیداشت روز دانشجو جشنواره یک روزه غذا به نفع بیماران سرطانی وایتام برگزار گردید.

در این جشنواره یک روزه که با حضور تعدادی از دانشجویان وچند موسسه خیریه در دانشکده علوم انسانی برگزار گردیدانواع غذاها ،دسر وکیک تهیه وعرضه شد .این برنامه که با اهداف خیریه وترویج فرهنگ غذای سالم ایرانی برگزارگردید،مورد استقبال خوب دانشجویان کارکنان واستادان دانشگاه قرارگرفت .تمامی عواید حاصل از فروش غذاها برای کمک به کودکان سرطانی وایتام وبرخی امور خیریه دیگر اختصاص خواهد یافت.

ثبت شده در تاریخ : ۱۸ / ۹ / ۱۳۹۷ ساعت : ۱۶:۵۹ - تعداد بازدید : 235