معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقات فوتسال دانشجوئی بزرگداشت روز دانشجو برگزارگردید

امام جعفر صادق (ع) : پناهنده به خدا آسوده و محفوظ است، و دشمنش ترسان و بی یاوری.

به همت اداره تربیت بدنی حوزه معاونت فرهنگی دانشجوئی دانشگاه وبه مناسبت بزرگداشت روز دانشجو  یک دوره مسابقه فوتسال دانشجوئی  با حضور 240 ورزشکاربرگزار گردید.

دراین دوره از مسابقات که  به منظورایجاد انگیزه ونشاط وتقویت روح وجسم وترویج ورزش وسلامتی بین دانشجویان  از روز 27 آبان ماه در سالن ورزشی  پوریای ولی  شهرک دانشگاهی امیرکبیر آغاز شده بود 240 نفر از ورزشکاران پسر دانشجو در قالب 20 تیم وبصورت دوره ای باهم به رقابت پرداخته که در پایان تیمهای ماهود سما وشالکو فلق به بازی پایانی راه یافتند.در بازی فینال که بعدازظهر امروز هشتم آذرماه برگزار شد  تیم ماهود از مرکز سما با برتری 3 بر 1 تیم شالکوفلق راشکست داده وبه مقام قهرمانی دست یافت. بعداز بازی پایانی که با خضور تغدادی از مسئولین و مدیران دانشگاه برگزار گردید ،مدال وجوایز تیمهای برتر به آنها اهداگردید .لازم به ذکراست قبل از دیدار فینال دو تیم سما ویاران در بازی رده بندی به دیدار هم رفتند که در پایان تیم سما با نتیجه 6بر3 حریف خود را مغلوب کرد وبه مقام سوم دست یافت.

ثبت شده در تاریخ : ۸ / ۹ / ۱۳۹۷ ساعت : ۲۳:۳۰ - تعداد بازدید : 26