معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری جشن میلاد پیامبر(ص)

امام حسن (ع) : خداوند ماه رمضان را میدان مسابقه‏اى براى آفریدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از یکدیگر پیشى گیرند.

به مناسبت هفته وحدت وگرامیداشت هفته بسیج  مراسم جشن میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)  مراسم جشن باشکوهی در در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید .به همت بسیج دانشجویی ودفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی درتالار فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.
در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان همراه بود برنامه های شاد و متنوع از قبیل: سخنرانی ، مولودی خوانی، موسیقی اصیل ایرانی ، استند آپ  کمدی ومسابقه حضوری اجرا شد .

ثبت شده در تاریخ : ۷ / ۹ / ۱۳۹۷ ساعت : ۱۲:۳۹ - تعداد بازدید : 20