معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - آموزش تعاملی برنامه ریزی در فعالیت های تشکیلاتی با رویکرد قرآنی

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

کارگاه آموزشی تعاملی «برنامه‌ریزی در فعالیت‌های تشکیلاتی» در آخرین روز اردوی حیات طیبه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در رامسر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رامسر، شب گذشته و در آخرین روز آموزشی دومین دوره حیات طیبه ویژه دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های مرکزی، سمنان و لرستان، کارگاه «برنامه‌ریزی در فعالیت‌های تشکیلاتی» با تدریس امید طاهرنژاد از مدرسان دانشگاه و کارشناس‌ارشد برنامه‌ریزی امور فرهنگی و مؤلف کتاب‌های فرهنگی و آموزشی برگزار شد.

طاهرنژاد در این کارگاه گفت: با نگاه به متون دینی، به‌خصوص ثقل اکبر و آداب دینی از جمله نماز جماعت، مشاهده می‌کنیم که فعالیت تشکیلاتی یا همان کار گروهی و جمعی که تجلی آن در مقوله‌ای به نام «وحدت» ظهور پیدا می‌کند از مواردی است که همواره تأکیدات فراوانی در دین مبین اسلام داشته است.

نویسنده و پژوهشگر دانشگاهی ادامه داد: بیانات فراوانی از بزرگان و دانشمندان مختلف اسلامی درباره سازمان‌دهی، وحدت و کارگروهی و تشکیلاتی، می‌تواند راهنمای همه فعالان فرهنگی باشد. امام خامنه‌ای می‌فرمایند:  دشمن از سازماندهی می‌ترسد، دشمن از پیوستگی و تشکل نیروهای عظیم مردم به یکدیگر می‌ترسد؛ هر چیزی که تشکل ایجاد کند دشمن با او مبارزه می‌کند.( ۱۳۶۰/۰۴/۰۷)

طاهرنژاد با ارائه تعاریف دانشمندان مختلف از برنامه‌ریزی، درخصوص برنامه‌ریزی برای فعالیت‌هایی فرهنگی تشکل‌های دانشجویی، خاطرنشان کرد: در یک تعریف جدید و جامع، می‌توان گفت برنامه‌ریزی در فعالیت‌های فرهنگی تشکل‌ها، یعنی «طراحی روش عملیاتی برای تولید، ارائه یا تغییر کالا یا خدمات فرهنگی در زمان معین و در راستای اهداف از پیش تعیین شده».

تبیین «اجزا و عناصر برنامه فرهنگی»، «مؤلفه‌های ششگانه برنامه‌ریزی تشکلی»، «انواع برنامه‌ریزی»، «مراحل برنامه‌ریزی»، «فنون برنامه‌ریزی»، «ضمانت اجرای برنامه» و «تمهیدات قرآنی در برنامه‌ریزی مؤثر» از جمله موارد دیگری بود که در این کارگاه مطرح شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۹ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۲:۰۲ - تعداد بازدید : 26