معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - کرسی آزاد اندیشی «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» در اردوی حیات طیبه

حضرت فاطمه (س) : کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد.
ایتا بله سروش

کرسی آزاداندیشی «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» در اردوی حیات طیبه برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در نشستی صمیمی و با حضور استادان دانشگاه، کرسی آزاداندیشی با موضوع «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» در دومین دوره آموزشی تشکیلاتی «حیات طیبه» در رامسر برگزار شد.

مسئول کمیته تبلیغات و امور فرهنگی دومین دوره آموزشی تشکیلاتی «حیات طیبه» گفت: از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده در اردو، برگزاری نشست‌ها و گعده‌های شبانه حول محورهای روز است.

امید طاهرنژاد ادامه داد: به درخواست دانشجویان در نشست شبانه مورخ ۲۷ آبان، کرسی آزاداندیشی با موضوع «ایران اسلامی قبل و بعد از برجام» با حضور دکتر صدیقی و دکتر عین‌القضاتی از استادان و محققان دانشگاه برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این کرسی، هر یک از دانشجویان به ترتیب مخالف و موافق، به اظهار نظر و ارائه دلایل خود پرداختند که استادان مربوط نیز به تبیین مسائل پیرامون آن پرداختند.

اردوی حیات طیبه در بخش دانشجویان برادر از دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های مرکزی، لرستان و سمنان از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ آبان در مجتمع فرهنگی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در شهر رامسر در حال برگزاری است.

ثبت شده در تاریخ : ۱ / ۹ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۲:۰۱ - تعداد بازدید : 56