معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - پایان رقابت های قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

حضرت فاطمه (س) : کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد.
ایتا بله سروش

بیست و سومین دوره رقابت های شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، مرحله استانی بیست و سومین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ جزء ۳۰، حفظ ۵، ۱۰، ۲۰، و حفظ کل قرآن کریم و اذان به میزبانی واحد محلات برگزار شد.

در پایان این مرحله از مسابقات، ۱۷ نفر از استادان، دانشجویان و کارکنان واحد اراک موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند که از لحاظ تعداد مقام‌های برگزیده واحد اراک حائز رتبه نخست شد.

در بخش دانشجویان، مهیار قاسمی مقام اول رشته قرائت ترتیل، عادله شیخی مهرآبادی رتبه اول قرائت تحقیق و مهدی علم‌خواه مقام نخست رشته تحقیق را کسب کردند و در رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم نیز زهرا حیدری مقام اول، در رشته حفظ ۱۰ جزء حبیب‌الله اسکندری رتبه سوم و ابوالفضل صفری در رشته حفظ کل قرآن کریم رتبه  اول این دوره از مسابقات را از آن خود کردند. در رشته اذان نیز مصطفی مهدی‌نژاد حائز رتبه اول شد.

در بخش استادان علی شیخی مهرآبادی مقام اول رشته قرائت تحقیق، جواد مختاری رتبه اول قرائت ترتیل و خانم هایده محبی مقام اول قرائت تحقیق خواهران را کسب کردند. در رشته حفظ ۵ جزء قرآن کریم، علی دستجانی فراهانی مقام دوم و محمداسماعیل شادروان در رشته حفظ ۱۰ جزء قرآن کریم مقام سوم را به‌دست آوردند.

در بخش کارکنان سیداحمد حسنی مقام سوم رشته قرائت تحقیق، رضا ملکی رتبه اول رشته حفظ ۵ جزء، احمد فرخی مقام دوم رشته اذان، احمد اسدی مقام اول رشته قرائت ترتیل و فتانه گنجی رتبه اول حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم را کسب کردند.

به گزارش آنا، در این رقابت‌ها ۹ نفر از استادان و دانشجویان واحد اراک حائز رتبه اول شدند و به مرحله کشوری که از ۲۷ تا ۳۰ مهر جاری به میزبانی واحد ارومیه برگزار خواهد شد، راه یافتند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۸ / ۷ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۱:۰۲ - تعداد بازدید : 117