معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - دیدار هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک با خانواده شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک -  دیدار هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی اراک با خانواده شهدا به مناسبت هفته دفاع مقدس
امام جواد (ع) : سه چیز است که بنده را به رضوان خدا می رساند : 1 - زیادی استغفار، 2 - نرم خویی، 3 - صدقه بسیار دادن.

هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در آستانه هفته دفاع مقدس با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، عباسعلی حیدری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، حجت‌الاسلام علی‌اکبر هراتی مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در راستای منویات مقام معظم رهبری به‌منظور تکریم خانواده معظم شهدا، علاوه بر دیدار با خانواده شهیدان احمدآبادی و امانی از شهدای هشت سال دفاع مقدس با آرمان‌های شهدا و امام شهدا، عهد و پیمانی دوباره بستند.

حیدری در این دیدارها با بیان اینکه شهدا مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، عنوان کرد: «شهدا با شجاعت و استقامت خود، پایه‌های انقلاب را تثبیت و موجب استحکام و قدرتمندشدن این یادگار ارزشمند امام (ره) شدند.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد استان مرکزی گفت: «آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی مرهون مجاهدت شهدا و ایثارگران است و بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و ازخودگذشتگی جوانان برومند آن روزگار، امکان‌پذیر نبوده و نیست؛ چراکه داشته‌های امروز ما به برکت خون شهیدان است.»

شهید محمدعلی احمدآبادی ۲۷ بهمن ۶۴ (عملیات والفجر هشت) در منطقه فاو و شهید محمدطاهر امانی ۲۶ فروردین ۶۲ (عملیات والفجر مقدماتی) منطقه شرهانی به فیض شهادت نائل آمدند.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از خانواده شهیدان احمدآبادی و امانی تجلیل شد.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۷ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۱:۵۶ - تعداد بازدید : 43