معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - تیم دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی بر سکوی قهرمانی والیبال ایستاد

امام محمد باقر (ع) : سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل نکند.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی، به مقام قهرمانی رقابت های والیبال دسته دو خواهران دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نیشابور، رقابت‌های نهایی و رده‌بندی مسابقات سراسری والیبال دسته دو خواهران دانشگاه آزاد اسلامی در نیشابور برگزار شد و تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی به مقام قهرمانی رسید.

بازی نهایی این رقابت‌ها بین دو تیم مرکزی و واحد نجف‌آباد برگزار شد که در نهایت تیم مرکزی با کسب پیروزی در جایگاه نخست مسابقات والیبال خواهران دسته دو دانشگاه آزاد اسلامی ایستاد.

در بازی رده‌بندی نیز که پیش از مسابقه نهایی برگزار شد، دو تیم علوم و تحقیقات تهران و واحد همدان در مقابل یکدیگر قرار گرفتند که تیم دانشگاه آزاد اسلامی همدان با کسب پیروزی موفق به کسب مدال برنز شد و در جایگاه سوم ایستاد.

پس از پایان رقابت‌ها، مراسم اختتامیه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، رئیس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر و معاون رئیس اداره ورزش نیشابور برگزار و حمیده بهروز سرپرست تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به‌عنوان سرپرست برتر انتخاب شد. کاپ اخلاق این دوره از مسابقات نیز به تیم دانشگاه آزاد اسلامی همدان رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در این مراسم از شرکت‌کنندگان و مسئولان مسابقات سراسری والیبال دست دو خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی و جوایز برندگان مسابقه فرهنگی حدیث سلسله‌الذهب را به نفرات برتر اهدا کرد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۶ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۲:۱۸ - تعداد بازدید : 19