معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری آزمون هفتمین طرح قرآنی رمضان بهار قرآن در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

آزمون هفتمین طرح قرآنی رمضان بهار قرآن (ترجمه و تفسیر سوره مبارکه نور) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «آزمون هفتمین دوره طرح فرهنگی قرآنی رمضان بهار قرآن با عنوان کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه نور به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه با حضور جمعی از استادان و کارکنان در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد اراک برگزار شد.»

پیمان عین‌القضاتی افزود: «این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای معرفت دینی و ترویج و توسعه معارف قرآنی کارکنان و استادان دانشگاه در حوزه قرآن بویژه آشنایی با ترجمه و تفسیر کلام نورانی وحی و بهره‌مندی از معارف حیات بخش قرآن کریم در ایام ماه مبارک رمضان در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شده بود.»

وی گفت: «تفسیر سوره مبارکه نور با محوریت اصلاح نظام خانواده و روابط اجتماعی و همچنین مقوله مهم حجاب و عفاف نسبت به زنان و مردان از نگاه دینی، سیاسی و اجتماعی می‌پردازد که این موضوع حائز اهمیت است.»

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اراک بیان کرد: «همه شرکت‌کنندگان در کارگاه تفسیر سوره مبارکه نور که در آزمون پایان دوره در تیر سال جاری شرکت کردند و 60درصد امتیاز آزمون را کسب کنند از 32 ساعت کارگاه آموزشی آشنایی با تفسیر سوره مبارکه نور بهره‌مند خواهند شد.»

عین‌القضاتی گفت:« در این کارگاه آموزشی از حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشورنیا رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان مدرس این کارگاه استفاده شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۴ / ۱۳۹۷ ساعت : ۱۷:۲۵ - تعداد بازدید : 92