معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - بزرگداشت مقام معلم و تکریم روز استاد در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام علی (ع) : پیروزی در پرتو تدبیر و احتیاط است و تدبیر و احتیاط به تفکر است و تفکر صحیح به نگهداری اسرار است.

مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و تکریم روز استاد به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و با حضور دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، اعضای هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی در تالار شهید چمران واحد اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، حیدری در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و فرخنده زاد روز منجی میلاد مسعود منجی عالم بشریت مهدی موعود(عج) و تقارن خجسته آن با روز معلم و گرامیداشت و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای فرهنگی و معلمان شهید، گفت: «حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه تعبیری دارند بدین مضمون که هرکس نقش پیشرو در جامعه دارد باید در وهله نخست به فکر تعلیم خودش باشد قبل از اینکه در اندیشه تعلیم و تربیت دیگران بر آید. »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک افزود: « رسالت معلمان و استادان تنها ارائه آموزش‌های درسی به دانش آموزان و دانشجویان نیست، بلکه به عنوان آموزگاران جامعه باید الگوی عملی نسل جوان باشند.»

وی افزود: «معلمان و اساتید باید در حوزه تعلیم و تربیت برای خود دستاوردهایی داشته باشند تا بتوانند نسل جوان را در مسیر رشد و تعالی قرار دهند.»

حیدری تاکید کرد: « کسانی که نقش پیشرو در جامعه دارند باید عامل به توصیه هایی باشند که به دیگران ارائه می‌کنند. »

دبیر هیأت امنای استان مرکزی زمینه سازی برای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت علمی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد اراک را نیاز اساسی برای رقم خوردن برنامه های توسعه علمی استان دانست و گفت: «حضور موثر و مشارکت استادان در برنامه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه نقش مهمی در تربیت نسل جوان و مزین شدن دانشجویان به اخلاق و اندیشه دارد.»

در پایان مراسم از استادان برتر و بازنشسته دانشگاه آزاداسلامی اراک با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۷ ساعت : ۰۴:۰۵ - تعداد بازدید : 82