معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - دانشگاه آزاد باید پیشتاز کرسی های نظریه پردازی باشد

امام حسین (ع) : حذر کن از مواردی که باید عذرخواهی کنی،زیرا مؤمن نه کار زشتی انجام می دهد و نه به عذرخواهی می پردازد،اما منافق همه روزه بدی می کند و به عذرخواهی می پردازد؟
ایتا بله سروش

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های آینده در زمینه کرسی های نظریه پردازی از دیگر دانشگاه های کشور سبقت می گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر ابراهیم کلانتری در این دیدار با بیان اینکه کرسی‌های نظریه‌پردازی مورد تاکید مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: موضوع کرسی‌های نظریه‌پردازی از 15 سال پیش در کشور مطرح شده است و مسئولیت اصلی آن با شورای عالی انقلاب فرهنگی است. آقای خسروپناه که مسئولیت اصلی کرسی‌ها را برعهده دارد زحمات زیادی کشیده است و در سراسر کشورهای فعالیت‌های مثبتی نیز انجام شده است.

وی افزود: البته تمام فعالیت‌هایی که صورت گرفته، آغاز کار است و هنوز گام‌های زیادی برای رسیدن به موفقیت باقی مانده است. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای کرسی‌های نظریه پردازی اهمیت زیادی قائل است.

اهتمامی برای برگزاری کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه آزاد نبوده است

کلانتری با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان باید پیشتاز کرسی های نظریه پردازی باشد، بیان کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته در دانشگاه آزاد اهتمامی برای برگزاری مراسمات کرسی نظریه‌پردازی نبوده است. همایشی که امروز به عنوان آغاز فعالیت کرسی‌های نظریه‌پردازی، در دانشگاه آزاد واحد اراک برگزار شد، با استقبال زیادی همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: از 800 سال پیش تا کنون فلسفه وجودی دانشگاه، تولید علم بوده است ولی متاسفانه در حال حاضر در ایران علی‌رغم تعداد زیاد دانشجو، از تولید علم خبری نیست و شاید همین کرسی‌ها، عرصه‌ای باشد که در نهایت به تولید علم بینجامد. پیش‌بینی بنده این است که بعد از گام اول، دانشگاه آزاد اسلامی از تمام دانشگاه‌های کشور سبقت می گیرد و این توان و ظرفیت را دارد که پیشتاز باشد.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۱۰ / ۱۳۹۶ ساعت : ۲۰:۵۵ - تعداد بازدید : 270