معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - کرسی های نظریه پردازی با برخورد سلبی آسیب می بینند

امام جواد (ع) : اصرار بر گناه آسودگی از مکر خداست، و از مکر خدا آسوده نباشد جز مردمی زیانکار.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک با بیان اینکه نهادهای امنیتی کشور باید از طرح مباحث علمی در دانشگاه حمایت کنند، تاکید کرد : اگر با کرسی های نظریه پردازی برخورد سلبی شود، اصل کار آسیب می بیند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه کرسی‌های نظریه‌پردازی باید به تولید علم بینجامد، اظهار کرد: گاهی در برخی کرسی‌ها، حرف‌هایی زده می‌شود که مورد پسند برخی نیست، نهادهای امنیتی باید حمایت کنند و ورود سلبی نداشته باشند. اگر کرسی‌های نظریه‌پردازی حتی یک مورد هم با برخورد سلبی نیروهای امنیتی مواجه شود، اصل کار آسیب می‌بیند.

وی افزود: اگر فردی به هر شخصی توهین بکند، با او طبق قوانین دانشگاه برخورد خواهد شد، اما در عالم مباحث علمی باید حلم داشت و نباید انتظار داشت همه مطابق میل ما سخن بگویند. چند سال پیش با وزیر اطلاعات و همچنین رئیس قوه قضاییه دیداری داشتیم و در آنجا نیز بیان کردم که حمایت نهادهای اینچنینی از کرسی‌ها، مهم است اما حمایت به معنای دخالت نیست.

خسروپناه ادامه داد: باید اجازه داد دانشگاه‌ها خودشان کرسی‌ها را مدیریت کنند و اگر هم موردی اتفاق افتاد به مسئولین دانشگاه تذکر داده شود، تا طبق ضوابط برخورد شود. اگر بتوانیم با زبان علمی و منطق پاسخ شبهات را بدهیم، تاثیرگذار است.

وی اظهار کرد: دانشگاه باید احساس آزادی داشته باشد، که حرف و نظر خود را با روش‌های علمی بیان کند و اگر اجازه چنین کاری داده شود دهان اغتشاش‌گران هم بسته می‌شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان درباره برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی گفت: تا کنون دو هزار کرسی ترویجی و 200 کرسی نظریه‌پردازی برگزار شده است که ازاین تعداد 36 نظریه ثبت شده است. برخی استان‌های کشور مانند سیستان و بلوچستان و یاسوج در زمینه برگزاری این کرسی‌ها فعالیت زیادی داشته‌اند اما استان مرکزی و شهر اراک تاکنون فعالیت جدی نداشته است.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۱۰ / ۱۳۹۶ ساعت : ۲۰:۵۱ - تعداد بازدید : 129