معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - فراخوان عضویت در کانون دانشجویی شهروند مسئول

حضرت فاطمه (س) : کسی که عبادتهای خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ بهترین مصلحت او را به سویش فرو خواهد فرستاد.
ایتا بله سروش

کانون دانشجویی شهروند مسئول فعال در حوزه اجتماعی، حمایت از حقوق شهروندی، محیط زیست، حقوق ملی، کودکان کار، حقوق حیوانات و ... از میان دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی عضو می پذیرد. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام حداکثر تا تاریخ 7 دی ماه 96 به دفتر کانون های دانشجویی واقع در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، ساختمان شماره 4 (جنب مسجد)، معاونت فرهنگی و دانشجویی مراجعه نمایند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۰ / ۱۳۹۶ ساعت : ۰۲:۰۹ - تعداد بازدید : 271