معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری مراسم تجلیل و تکریم از مؤلفان دانشجویی با عنوان جشن امضای کتاب دانشجویی

امام جواد (ع) : روزگار رازهاى نهان را بر تو آشکار می کند.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت روز دانشجو مراسم تجلیل و تکریم از مؤلفان دانشجویی با عنوان جشن امضای کتاب دانشجویی با معرفی آثار ادبی شاعران و نویسندگان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همت دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی و همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی با حضور دانشجویان و استادان در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک در این مراسم با بیان اینکه جامعه ای توسعه پیدا می کند که اهل فکر و قلم آن درکشور بیشتر دیده شوند و مورد تکریم قرار گیرند، گفت : «در جامعه امروزاگر قرار است ما دانشگاه تمدن ساز داشته باشیم به توصیه مقام معظم رهبری باید اساتید و دانشجویان همگام با هم در آفرینش های ادبی، هنری و فرهنگی گام بردارند اما شرایط هم باید برای آنها فراهم باشد.»

پیمان عین القضاتی با بیان اینکه اهل علم ، دقت و فکر معمولا غریب وگمنام هستند افزود : «افراد پیشرو در جامعه معمولا در مظلومیت و در گوشه عزلت پرورش می یابند اما اثرات آنها جاودانه است و هزاران سال خود را به نمایش می گذارد.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به خود می بالد که دانشجویانی دارد که دردوران دانشجویی خود تألیف می کنند یادآور شد:« یکی از کارکردها و ما حصل نظام آموزشی ما درکشور این است که بتواند به دامنه علم بیا فزاید یعنی تولیدات علمی داشته باشد.»

وی اضافه کرد : «دانشجویانی که اهل تألیف هستند به عنوان خالق اثر و کسی که می تواند قلم فرسایی کند و خود را به نمایش بگذارد و این مهم برای جامعه دانشگاهی مایه فخر و مباهات است.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزاری این مراسم را سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی دانست و گفت : « اعتقاد داریم هر چه بیشتر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم آینده بهتری در پیش رو خواهیم داشت.»

وی با بیان اینکه ما این دانشگاه را با رویکرد سرمایه اجتماعی باید دنبال کنیم افزود : «باید قدردان کسانی باشیم  که در عرصه فرهنگ و هنر تولیداتی عرضه می کنند.»

در ادامه این مراسم نویسندگان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در سخنانی ضمن قدردانی ازهمکاری این واحد دانشگاهی در دوران تالیف به معرفی آثار خود پرداختند.

در پایان مراسم از دانشجویان صاحب آثار و تالیفات تقدیرشد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۹ / ۱۳۹۶ ساعت : ۰۱:۵۶ - تعداد بازدید : 108