معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - نشست تخصصی دانشجویی « چرا نماز؟ »

امام رضا (ع) : گمان نیکو به خداوند داشته باش زیرا خداوند عز و جل می فرماید: من در نزد گمان بنده ام حاضرم پس بنده ام جز گمان خیر به من نداشته باش.
ایتا بله سروش

نشست تخصصی دانشجویی « چرا نماز؟ » با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد کاظمی (کارشناس مرکز تخصصی نماز قم) 12 و 20 آذرماه 1396 ساعت 10 صبح در تالار امیرکبیر دانشکده علوم انسانی برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۹ / ۱۳۹۶ ساعت : ۰۲:۲۱ - تعداد بازدید : 193