جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با جضور شعرای برجسته استان برگزار گردید

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۱
تعداد بازدید : ۱۴
شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه واحد اراک و شعرای برجسته شهر و استان به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت برگزار گردید.
شب شعر عاشورایی به مناسبت اربعین حسینی با جضور شعرای برجسته استان برگزار گردید

به گزارش خبرنگار آنا از اراک، در آستانه اربعین حسینی و در راستای اهداف فرهنگی دانشگاه جلسه شب شعر عاشورایی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت واحد اراک و با حضور پیمان عین القضاتی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، احمد فرخی مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان و بیش از 20 شاعر استانی و کشوری در تالار فارابی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

در این برنامه شاعران با ارائه آثار خود به این محفل شاعرانه رنگ و بوی عاشورایی دادند و مهدی رحیمی شاعر استانی و شاعر اهل بیت (ع) که چندین بار از سوی مقام معظم رهبری مورد تشویق قرار گرفته اند رونق بخش این محفل بود.

در پایان این محفل به آثار برتر لوح سپاس اهدا شد.