معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - طرح ضیافت اندیشه قرآنی دانشجویی در واحد اراک

حضرت فاطمه (س) : خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد و نماز را برای دوری از تکبر و خودخواهی.

حجت‌الاسلام هادی ساجدی‌فر، مسوول طرح ضیافت اندیشه دانشجویی واحد اراک گفت : طرح ضیافت اندیشه قرآنی ویژه دانشجویان برای دومین سال متوالی و به عنوان تنها برگزار کننده این طرح درکشور در 12 روز از اول ماه مبارک رمضان (28 خرداد الی  8 تیرماه 94) با هدف استفاده هر چه بیشتر دانشجویان از فضای معنوی این ماه مبارک در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می گردد.

حجت‌الاسلام هادی ساجدی‌فر، مسئول طرح ضیافت اندیشه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: در این طرح به دلیل محدودیت از 372 نفر دانشجوثبت نام به عمل آمده  است که 220نفر خانم و152 نفر برادر در این طرح به‌صورت حضوری در کلاس‌های مجزا خواهران و برادران قبل از افطار در مجتمع قائم فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می‌شود.

وی افزود: دانشجویان می توانند علاوه بر استفاده از برنامه های فرهنگی طرح ،4 واحد درسی را از دروس ارائه شده (انقلاب اسلامی، تفسیر موضوعی قرآن و اندیشه اسلامی2) انتخاب نمایند که در صورت گذراندن طرح و قبولی درآزمون این 4 واحد برای آنها محسوب خواهد شد.

حجت‌الاسلام ساجدی‌فر با اشاره به اینکه این طرح در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود، یادآور شد: ماه رمضان فرصت بسیار مناسبی برای انتقال معارف قرآن و اهل بیت(ع) به جوانان است در این طرح از بهترین مبلغان و استادان کشوری جهت ارائه دروس و سخنرانی دعوت شده است.

وی ادامه داد: دراین طرح علاوه برکلاس های آموزشی کلاس های فرهنگی با موضوعاتی از قبیل بررسی مسائل منطقه،آسیب های اجتماعی، شیطان شناسی، جغرافیای قصص قرآنی، پخش و نقدفیلم، فضائل ماه مبارک رمضان، بررسی وتحلیل بازی های رایانه ای و... برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: همچنین درادامه مراسم مناجات خوانی توسط مداحان اهل بیت(ع) برگزار می گردد که بعد از آن کرسی های تلاوت با حضورقاریان برتر استانی وکشوری برگزار می شود و بعد از آن نمازجماعت در پردیس دانشگاه اقامه خواهد شد و با تحویل افطار و شام به دانشجویان برنامه های روزانه به پایان می رسد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۳ / ۱۳۹۴ ساعت : ۱۸:۱۱ - تعداد بازدید : 462