جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

تجمع ضد استکباری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۱:۰۵
تعداد بازدید : ۳۸
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اراک امروز بعد از نماز ظهر و عصر با سردادن شعار «مرگ بر آمریکا» فریاد ضد استکباری خود را در اعتراض به لفاظی ها و سخنان نسنجیده رئیس جمهوری آمریکا علیه دولت و ملت ایران به گوش جهانیان رساندند.
تجمع ضد استکباری دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا، تجمع جامعه دانشگاهی واحد اراک در محکومیت اظهارات رئیس جهموری آمریکا به همت معاونت دانشجویی فرهنگی، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بسیج دانشجویی، تشکل های سیاسی اسلامی و با همکاری اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در محوطه شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

اعضای هیأت رئیسه، دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک پس از اقامه نماز ظهر و عصر با سر دادن شعارهایی همچون الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و من هم یک سپاهی ام مواضع ضدایرانی ترامپ رئیس جمهور آمریکا را محکوم کردند.

در پایان این تجمع، بیانیه توسط بسیج دانشجویی قرائت شد.

در قسمتی از این بیانیه آمده است؛ اعضای هیأت رئیسه، دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن محکوم کردن سخنان تکراری و بی‌محتوای رئیس جمهور آمریکا از پاسخ قاطع مسئولان به این گستاخی‌ها تشکر کرده اعلام می‌دارد دولت دروغ‌گو، فریب‌کار و بدعهد آمریکا در چشم مردم ایران و جهان دیگر جایگاه خود را از دست داده و آمریکای امروز یک آمریکای منزوی است.