معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - تحویل آثار جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی آغاز شد

امام جعفر صادق (ع) : آدمی بنده خالص خدا نمی شود تا آنگاه که ستایش و نکوهش نزد او یکسان شود.
ایتا بله سروش

تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. آثار این جشنواره در 20 رشته دانشجویی، 10رشته کارمندی و 10رشته استادان است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با بیان اینکه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی در واحد اراک این دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این جشنواره میزبان 32 استان از سراسر کشور است.»

دکتر شاهرخ حکمت با بیان اینکه امروز 31 تیر روز آغازین تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بود، افزود: «همزمان با اولین روز از تحویل آثار این جشنواره، استان های همدان، قم، تبریز و واحد مستقل نجف آباد آثار خود را تحویل دبیرخانه جشنواره دادند.»

حکمت افزود: «کار تحویل آثار بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاداسلامی تا چهارشنبه چهارم مرداد سال جاری ادامه دارد و استان های سراسر کشور باید آثار خود را تا پایان ساعت کاری این روز تحویل دبیرخانه جشنواره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک کنند.»

وی با بیان اینکه این جشنواره در دو موضوع دینی و فرهنگی و در 3 بخش استادان،دانشجویان و کارکنان و در 34رشته برگزار خواهد شد، افزود: «تحویل آثار در این جشنواره در 20رشته دانشجویی، 10رشته کارمندی و 10رشته استادان است.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اعلام اینکه داوری آثار از تاریخ 96/5/10 آغاز و تا نیمه اول شهریور ماه 96 به پایان می رسد، اظهار کرد: «مراسم اختتامیه بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن اول آبان یا دهه اول آذر سال جاری با حضور منتخبان و مسئولان استانی و مسئولان ارشد دانشگاه آزاداسلامی برگزار خواهد شد.»

حکمت خاطرنشان کرد: «بیست و دومین جشنواره هنر، ادبیات و پژوهش دینی و قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه فعالیت خود را در راستای هر چه بهتر برگزار کردن این جشنواره به کار گرفته است.»

ثبت شده در تاریخ : ۲ / ۵ / ۱۳۹۶ ساعت : ۲۰:۲۷ - تعداد بازدید : 318