معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - اردوی یک روزه زیارتی سیاحتی کاشان، نیاسر، مشهد اردهال

امام رضا (ع) : گمان نیکو به خداوند داشته باش زیرا خداوند عز و جل می فرماید: من در نزد گمان بنده ام حاضرم پس بنده ام جز گمان خیر به من نداشته باش.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری دفتر امور فرهنگی و فوق برنامه اردوی یک روزه زیارتی سیاحتی کاشان، نیاسر، مشهد اردهال در روز چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه برگزار گردید.

در این اردو که تعداد 80 نفر از دانشجویان خواهر شرکت داشتند از بناهای باغ و حمام فین کاشان و خانه های تاریخی این شهر بازدید به عمل آمد که این بازدید تا ظهر به طول انجامید. بعد از اقامه نماز و صرف ناهار دانشجویان از محل گلابگیری شهر نیاسر و همچنین آبشار زیبای این شهر به مدت 2 ساعت بازدید نمودند. در ادامه برنامه دانشجویان به روستای مشهد اردهال که در 42 کیلومتری غرب کاشان قرار دارد اعزام و مرقد مطهر امامزاده سلطان علی بن محمد باقر فرزند امام محمد باقر را زیارت کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۳ / ۱۳۹۶ ساعت : ۱۰:۲۶ - تعداد بازدید : 67