معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - تکریم از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و غبار روبی آرامگاه شهدای جاویدالاثر

امام حسین عسکری (ع) : مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.

به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادی خرمشهر، مراسم تکریم از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و غبار روبی آرامگاه شهدای جاویدالاثر دانشگاه به همت ستاد شاهد و امور ایثارگران و همکاری اداره کل روابط عمومی دانشگاه در مسجد صاحب الزمان (عج) برگزارشد.

به گزارش خبرنگار آنا، این مراسم با همکاری اداره کل روابط عمومی دانشگاه و با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین مجید حیدری معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، اعضای هیأت رییسه، استادان و کارکنان در مسجد صاحب الزمان (عج) برگزارشد.

دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر از حضور پرشور ملت فهیم وآگاه ایران اسلامی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین انتخابات شورا ها تقدیر کرد و پیروز واقعی این عرصه را مردم دانستند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی در این مراسم با اشاره به بیانات امام راحل (ره)گفت: «آزادی خرمشهر و حماسه سوم خرداد با ایثارگری های رزمندگان اسلام محقق شد که با توکل به خدا، استعانت از آموزه های دینی و پیروی مطلق از ولی فقیه زمان در مقابل تجهیزات پیشرفته و تدابیر شدید امنیتی رژیم بعثی ایستادگی کردند. »

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان این که امنیت و آرامش کنونی کشور دستاورد فداکاری های شهدا و ایثار رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی می باشد افزود: «گذشتن از مادیات و دلخوشی‌های زندگی و فقط به خدا توکل کردن؛ همان روحیه‌ای که رزمندگان در عملیات‌ بیت المقدس داشتند و توانستند خرمشهر را آزاد کنند.»

دبیرهیأت امنای استان مرکزی اظهار کرد:« امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان والامقام و قدردان خانواده های معظم شهدا ،ایثارگران وجانبازان عزیز باشیم که توانسته اند چنین افتخاراتی به جامعه اسلامی تقدیم کنند.»

وی شهدا را مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: «شهدا با شجاعت و استقامت خود پایه های انقلاب را تثبیت و موجب عزت،افتخار ،عظمت ،استحکام و قدرتمند شدن ایران اسلامی شدند.»

دکترنظام آبادی آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت شهدا، ایثارگران وجانبازان دانست و خاطر نشان کرد: «بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.»

دبیر هیأت امنای استان مرکزی بیان کرد: «همه ما در قبال شهدا مسؤولیم و وظیفه داریم تا با تلاش و مجاهدت در مسیر ولایت فقیه و آرمان های امام راحل میراث دار واقعی راه شهدا ، ایثارگران وشهدای هشت سال دفاع مقدس باشیم.»

دکترعلیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیان کرد: « وظیفه ماست که با پاسداشت چنین روزهایی و گرامیداشت و یاد و خاطره آن ها، حداقل کمی از دینمان نسبت به این بزرگان را ادا کنیم.»

در پایان از 5 نفر از جانبازان هشت سال دفاع مقدس که در این مراسم حضور داشتند تقدیر به عمل آمد.

سپس حاضران با حضور در آرامگاه شهدای جاویدالاثر با قرائت فاتحه و نثار گل به مقام شامخ این شهدای والامقام ادای احترام کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۳ / ۱۳۹۶ ساعت : ۲۰:۰۵ - تعداد بازدید : 184