معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - راه اندازی دهکده فرهنگی دخترانه مهربانو در واحد اراک

امام محمد باقر (ع) : هر کس به خدا توکل کند، مغلوب نشود و هر کس به خدا توسل جوید، شکست نخورد.

دهکده فرهنگی دخترانه مهربانو در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آیین گشایش دهکده فرهنگی دخترانه مهربانو با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اراک و به همت جمعی از دانشجویان فعال در کانون دانشجویی «مهربانو» با حضور جمعی از اعضای هیات رئیسه واحد اراک برگزار شد.

دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با تبریک ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان گفت: «توجه به مسائل فرهنگی به‌ویژه مقوله حجاب و عفاف یکی از اولویت‌های واحد اراک است.»

دکتر علیرضا نظام‌آبادی فعالیت حوزه فرهنگی و نهاد رهبری را خوب ارزیابی کرد و گفت: «در شورای راهبردی فرهنگی دانشگاه برنامه‌ها و فعالیت انجام شده درمقوله حجاب و عفاف بررسی و کارشناسی می‌شود و بسترهای لازم نیز فراهم شده است.»

رئیس واحد اراک با توجه به نقش استادان و کارکنان در الگودهی فرهنگی به دانشجویان اظهارکرد: «موضوع فرهنگ دانشگاه و دانشگاهیان در همه حوزه‌ها باید ابتدا از استادان و کارکنان دانشگاه شروع شده تا بتواند بر روی دانشجویان که مانند بچه‌های خودمان است اثربخش‌تر باشد.»

وی درباره ظرفیت‌های دهکده فرهنگی مهربانو گفت: «محتوای برنامه و محصولات فرهنگی که در این غرفه‌ها به دانشجویان ارائه می‌شود با مسئولیت حوزه فرهنگی واحد و نظارت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی است.»

نظام‌آبادی با بیان اینکه این طرح دانشجو محور است، ابراز امیدواری کرد که نتایج آن مطلوب و تاثیرگذار باشد و به ارتقای سطح بینش فرهنگی دانشجویان کمک کند.

وی گفت: « اگر خروجی این طرح مناسب باشد، برای دائمی شدن آن همکاری لازم انجام خواهد داد.»

حجت‌الاسلام مجید حیدری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی هم با استقبال از طرح دهکده فرهنگی دخترانه مهربانو گفت: «با توجه به طرح دختران خیر دهکده فرهنگی مهربانو، اگر با عرضه محصولات دانشجویان دختر واحد اراک که هنرمندان خوبی هستند و صنایع دستی زیبایی هم تولید می‌کنند، همکاری شود می‌توان درصدی از فروش محصولات را به نیازمندان اهدا کرد و فرهنگ اشتغال‌زایی و خرید تولیدات داخلی را انتقال داد. »

دانشجوی کارشناسی حقوق و دبیر کانون دانشجویی و مسئول دهکده فرهنگی دخترانه مهربانو هم در معرفی دهکده و اهداف آن گفت: «کانون دانشجویی مهربانو حدود یک سال است که با عنوان کانون مطالعات زنان در حال فعالیت است و قرار است جذب حداکثری دختران دانشجو، با هر تفکر و عقیده‌ای را داشته باشد.»

فریماه طهماسبی افزود: «هدف ما یادآوری دخترانگی‌هاست و می‌خواهیم حقوق و دخترانگی‌های یک دختر را به وی معرفی کرده و مدل و سبک زندگی یک دختر ایرانی اسلامی را معرفی کنیم که یکی از مقوله‌های آن حجاب و عفاف است.»

وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف فقط منحصر به ظاهر نیست، تصریح کرد: «حجاب و عفاف در ابتدا در گفتار، رفتار، نگاه، دل و در مرحله بعد ظاهر است.»

طهماسبی گفت: «بحثی که ما در کانون دانشجویی مهربانو در یک سال گذشته به دنبال آن بوده‌ایم، این است که چه رویکردی از حجاب و عفاف را باید مطرح کنیم و چطور می‌توانیم تاثیرگذاری مثبت داشته باشیم. مناظره، نشست، تریبون آزاد، همایش، سمینار و یا برگزاری مسابقات مختلف. در حقیقت به چه روشی می‌شود بحث حجاب و عفاف را مطرح کرد.»

وی با بیان اینکه با کمک و همکاری دکتر نظام آبادی، حجت‌الاسلام سلحشور واعضای شورای فرهنگی دانشگاه طرح دهکده دخترانه مهربانو در شورای فرهنگی مطرح و تصویب شد، گفت:« ایده دهکده فرهنگی دخترانه حدود شش ماه است که شکل گرفته و برنامه‌ریزی‌های اولیه انجام شده و هدف این طرح این است که فضایی را برای جذب حداکثری دختران و ارائه برنامه های فرهنگی درخور آنها فراهم کنیم. »

ثبت شده در تاریخ : ۲۱ / ۲ / ۱۳۹۶ ساعت : ۰۱:۱۳ - تعداد بازدید : 83