معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - برگزاری جشن شعبانیه همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام علی (ع) : صبر به سوی سختی های زمانه تیر می افکند و بی تابی از یاری کنندگان ِ زمانه است.

جشن شعبانیه همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و همکاری روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه با حضور دکترشاهرخ حکمت معاونت فرهنگی واجتماعی، مدیران، مسئولین دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده ها، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیر کبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنابراین گزارش در ابتدای این مراسم دکتر شاهرخ حکمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، اعیاد بزرگ و خجسته شعبانیه را به حاضرین در سالن تبریک گفتند و از کلیه کسانی که در فراهم کردن این جشن بزرگ تلاش کرده بودند بویژه حمایت های ریاست محترم واحد تشکر و قدردانی کردند. ایشان سخنان خود را با شعری زیبا در مدح حضرت ابوالفضل (ع) به پایان بردند.

درادامه سید علی اکبر ابراهیمی از جانبازان 70 درصد اراک و یکی ازاستثنائات دوران 8 سال دفاع مقدس که سال گذشته با مکتوب کردن خاطرات خود به نام شکوه ناتمام به عنوان نویسنده برتر آثار دفاع مقدس انتخاب شده بودند، به سخنرانی پرداختند و در مورد اوضاع خرمشهر درزمان دوران دفاع مقدس به بیان خاطرات شیرینی پرداختند و به این نکته اشاره کردند که در آن دوران همه اقشار مردم در کشور به نوعی برای کمک به اوضاع جنگی تلاش می کردند.

وی با اشاره به نحوه آزاد سازی خرمشهر گفت : کسانی که توان و شرایط حضور در میدان جنگ را داشتند با عشق قدم به این وادی می گذاشتند و کسانی که شرایط حضور در خط مقدم را نداشتند با فرستادن لباس، غذا و ... سهمی در جنگ داشتند و به پشتیبانی ازرزمندگان خط مقدم می پرداختند.

جشن مزبوربا برنامه های شاد و متنوع از جمله : اجرای موسیقی، شعبده بازی و طرح دستی، اجرای مدیحه سرایی در وصف حضرت عباس (ع) و امام سجاد(ع)، اجرای نمایش با همت و تلاش دانشجویان گروه هنر در خصوص آزاد سازی خرمشهر در دوران دفاع مقدس واجرای مسابقه با اهداء جوایز به شرکت کنندگان همراه بود.

در پایان این مراسم به قید قرعه به افرادی که در سالن به نام های حسین، ابوالفضل، سجاد و عباس بود، جوایزی اهدا شد.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۳ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۲:۱۲ - تعداد بازدید : 320