معاونت فرهنگی و دانشجویی - جشن امضاء در واحد اراک با معرفی آثار و تجلیل از11 نویسنده ادبی، فرهنگی و هنری

امام هادی (ع) : (خطاب به یکی از اهالی ری) بدان که اگر قبر عبد العظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على (ع) را زیارت کرده باشد.

مراسم معرفی آثار ادبی شاعران و نویسندگان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در تالار امیرکبیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم انسانی واحد اراک در این مراسم خالقان آثار ادبی هنری را مایه فخر جمهوری اسلامی، استان مرکزی، شهر اراک و دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و اظهار کرد: «اینکه در دانشگاه و محل زندگی خودمان استادان فرهیخته ای هستند که هر کدام ستاره‌های درخشانی در کشور به شمار می‌روند و می‌توانند در رشد و ارتقای سطح فرهنگ کشورمان نقش آفرینی داشته باشند، باورنکردنی و باعث افتخار است.»

پیمان عین القضاتی، متمم و مکمل ایده برگزاری این مراسم را دکتر عزیزی و گروه‌های نمایش و زبان و ادبیات فارسی عنوان کرد و افزود: «این مراسم با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و با حمایت رئیس دانشگاه برگزار شد.»

وی تصریح کرد: «سالهاست در زمینه معرفی آثار فرهنگی، هنری و ادبی در سطح دانشگاه ها برنامه مناسبی با این عنوان برگزار نشده است که امید می رود این فصل، برای معرفی آثار این عزیزان آغاز خوبی باشد.»

این مسئول اضافه کرد: «اگر قرار است در حوزه فرهنگی حرکتی انجام شود باید دست نویسندگان و خالقان آثار را ببوسیم و آنها را تکریم و تجلیل کنیم چراکه این بزرگان سبب تغییر هستند.»

عین القضاتی با بیان اینکه امید می رود خالقان آثار و آفریندگان کلام در مسیری که در پیش داریم، چراغ راه ما باشند، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی است که درآن فرهنگ و اندیشه تولید می شود.»

وی با بیان اینکه قلم نویسندگان و خالقان آثار راهگشاست به شرط اینکه اجازه دهیم این عزیزان دیده شوند یادآور شد:«پیشرفت کشور در گرو آزاداندیشی و ارائه آثار فاخر ادبی و هنری است.»

در ادامه این مراسم نویسندگان و صاحبان آثار ضمن بیان زمینه فعالیت و شرح مختصری از زندگی نامه خود، گزیده ای از آثار و اشعار خود را قرائت کردند.

در پایان این مراسم با اهداء لوح و هدایایی به 11 نفر از نویسندگان ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاه آزاد اسلامی اراک قدردانی شد.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۲:۳۲ - تعداد بازدید : 113