معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برندگان مسابقه اینترنتی بیانات مقام معظم رهبری با موضوع سبک زندگی

امام جواد (ع) : سه چیز است که بنده را به رضوان خدا می رساند : 1 - زیادی استغفار، 2 - نرم خویی، 3 - صدقه بسیار دادن.

نتیجه سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی که در تاریخ 19 بهمن ۱۳۹۵ بصورت اینترنتی برگزار گردید، اعلام شد. جهت مشاهده برندگان به ادامه خبر مراجعه فرمایید.

1. خانم آرزو محمدی انجدانی
  2. خانم فاطمه ذوالفقاری
  3. خانم منیر مرادی
  4. خانم الهام شیرمحمدی
  5. آقای عرفان روغنیان
  6. آقای مهدی شعبانی عراقی
  7. خانم اشرف صالحی
  8. خانم زهرا صمیمی

از برندگان محترم که در بالا ذکر شده اند درخواست می شود در اسرع وقت یک برگ کپی کارت شناسایی و کپی دفترچه بیمه به همراه شماره حساب سیبا به دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت تحویل نمایند تا کارهای مالی جهت دریافت هدیه انجام شود.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۱۲ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۲:۲۴ - تعداد بازدید : 104