معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

امام حسن عسکری (ع) : تقواى الهى پیشه کنید و مایه افتخار و آبرو باشید نه مایه ننگ و شرمندگى.

سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس در تاریخ 1395/11/19 به صورت اینترنتی برگزار می گردد. مهلت پیش ثبت نام تا پایان روز 1395/11/17 می باشد. علاقمندان جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه نمایند.

** هر فرد مجاز است تنها از یک دستگاه (کامپیوتر، لپ تاپ، موبایل، تبلت و ...) وارد سامانه آزمون شود در غیر اینصورت از نتایج حذف خواهد شد. **

دریافت جزوه بصورت پی دی اف

پیش ثبت نام