معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

امام جعفر صادق (ع) : کسی که ظالمی را بر علیه مظلومی یاری کند پیوسته خداوند از او خشمگین است تا اینکه دست از یاری او بردارد.
ایتا بله سروش

سومین دوره از سلسله مسابقات بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با موضوع سبک زندگی به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در سه سطح دانشجویان، استادان و کارکنان همراه با اهدای جوایز نفیس در تاریخ 1395/11/19 به صورت اینترنتی برگزار می گردد. مهلت پیش ثبت نام تا پایان روز 1395/11/17 می باشد. علاقمندان جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه نمایند.

** هر فرد مجاز است تنها از یک دستگاه (کامپیوتر، لپ تاپ، موبایل، تبلت و ...) وارد سامانه آزمون شود در غیر اینصورت از نتایج حذف خواهد شد. **

دریافت جزوه بصورت پی دی اف

پیش ثبت نام