معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و روز استاد با حضور حجت الاسلام قرائتی

امام رضا (ع) : از حرص و حسد بپرهیزید زیرا این دو امتهای گذشته را نابود کرده است.

مراسم هفته بزرگداشت مقام معلم و روز استاد با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک ودبیرهیأت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشور نیا رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی، اعضای هیأت رییسه واحد، استادان، کارکنان و دانشجویان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی درجمع استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم باید رویکرد خود را از آموزش تئوری صرف به مهارت آموزی تغییر دهند چرا که آموزش به تنهایی حلال مشکلات جامعه نیست.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج در جامعه بیکاری جوانان است که این مشکل تنها در سرمایه گذاری در بخش تولید حل می شود بنابراین دانش آموختگان دانشگاه ها نباید به مدرک تحصیلی خود اتکا کنند بلکه باید از هر فرصتی برای کسب درآمد استفاده کنند.

رییس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: آموزش های دوران دبیرستان و دانشگاه باید به گونه ای باشد که فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان نیروی انسانی ماهر نقش آفرینی داشته و اقتصاد بیمار کشور را درمان و شرایط کشور را به سمت اهداف توسعه محور شتاب دهند.

وی، تمایل کمرنگ جوانان به ازدواج را یکی از مشکلات اساسی امروز ایران اسلامی دانست و گفت: جوانان به دلیل مسایل اقتصادی، کمبود شغل و نداشتن مسکن ازدواج را که واجب دینی است به تاخیر می اندازند در حالیکه هر تاخیر در تشکیل خانواده فرصت ها را ازآن ها می رباید.

حجت الاسلام قرائتی گرایش جوانان به قرآن را تنها راه برون رفت از مشکلات اخلاقی دانست و گفت: مسوولان دانشگاه ها و آموزش و پرورش باید با برپایی کلاس های تفسیر قرآن کریم مسیر سعادت جوانان را به آن ها معرفی کنند ونشان دهند.

وی ترویج فرهنگ نماز را یکی دیگر از وظایف اصلی مسوولان آموزشی کشور عنوان کرد و گفت: به پا داشتن نماز علاوه بر انجام فریضه دینی خاستگاه دوری از تکبر، نظم بخشی، اتحاد، عدالت، حضور در صحنه سیاسی، گواهی بر معاد، توحید، امتیازات معنوی و بسیاری دیگر از فضایل است.

در ادامه نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز در این مراسم استاد شهید مرتضی مطهری را نمونه کامل یک اسوه علمی و معنوی معرفی کرد و گفت: استادان دانشگاه و آموزگاران باید با تشریح اندیشه های این شهید والامقام در بین دانشجویان و دانش آموزان خود، جامعه علمی را در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان اسلام بیمه کنند.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی گفت: معانی فکری و اخلاقی موجود در کتاب های شهید مطهری، نسخه بسیاری از پیچیدگی ها و مشکلات است و می طلبد جامعه فرهیختگان و دانشگاهیان این مفاهیم ناب را با طرح و پردازش به گفتمان عملیاتی و زبان ساده در بیاورند.

وی اضافه کرد: سخنرانی های این عالم مجاهد در دوران خفقان شاهنشاهی بیانگر شهامت و جسارت وی بود و جایگاه این اندیشمند وارسته در رشد علمی و فکری و نزدیکی حوزه و دانشگاه بر کسی پوشیده نیست.

درپایان جلسه از استادان نمونه فرهنگی واحد با اهدای لوح وهدیه تقدیر شد.

جهت مشاهده تصاویر این مراسم به گالری تصاویر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۷ / ۲ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۲:۲۷ - تعداد بازدید : 314