معاونت فرهنگی و دانشجویی - گشایش نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در واحد اراک

امام حسین عسکری (ع) : مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.

نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد استان مرکزی و دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اراک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در قالب 20 غرفه و به مدت 7 روز گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار آنا، نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در قالب20 غرفه با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان گشایش یافت.

دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس واحد اراک در حاشیه این نمایشگاه با قدردانی از برگزارکنندگان این نمایشگاه اظهار کرد: «کشورهای پیشرفته و توسعه یافته در دنیا مرهون نیروهای انسانی متخصص و متعهد هستند و ایران اسلامی نیز می‌تواند با تکیه بر دانشجویان، دانشگاهیان، نخبگان، صنعتگران، متفکران، روحانیت، علما و ... با به کارگیری نیروهای جوان خود و پرورش علمی و اخلاقی آنها جزء کشورهای باعظمت و پیشرفته دنیا زیر سایه مقام معظم رهبری باشد.»

رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: «این نمایشگاه گوشه ای از فعالیت‌های خوب دانشجویان واحد اراک است که می تواند انگیزه ای برای خودباوری همه ما و دانشجویان عزیز و مسئولان دانشگاه باشد.»

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت: «امیدواریم نمایشگاه های دستاوردها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی واحدها طبق مقررات و آیین نامه های معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استمرار داشته باشند.»

دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی فرهنگی واحد اراک نیز با تشکر از دکتر سیدطه هاشمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی و مدیران ارشد وی به خاطر حمایت از فعالیت های فرهنگی اظهار کرد: «این نمایشگاه در اجرای بخشنامه هفته فرهنگی تحت عنوان آفتاب مهر با هدف « گفتمان سازی فرهنگی و اجتماعی» و معرفی دستاوردهای فرهنگی واحد و کشف استعداد های فرهنگی و علمی دانشجویان و ایجاد فضای مناسب فرهنگی واجتماعی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی برپا شده است.»

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه نمایشگاه فرهنگی آفتاب مهر درتبیین اندیشه های والای مقام معظم رهبری برای ارتقای سطح آگاهی و بالابردن بصیرت در دانشگاه، همزمان با آغاز هفته فرهنگی بر پا شده است ،افزود:« نمایشگاه محفلی برای افرادی است که در جستجوی گمشده های علمی ، دینی و فرهنگی خود هستند که سعی بر این است در طی برگزاری این نمایشگاه به سوالات مختلف دینی،فرهنگی و اجتماعی دانشجویان نیزپاسخ داده شود و با ایجاد فضای شور ونشاط ورقابت از راه ارائه دستاوردها وتولیدات کانون های فرهنگی وهنری و کانون قرآن و عترت وتشکل های مشابه،جذب دانشجویان تازه وارد را برای حضوردرعرصه های فرهنگی دانشگاه قوت بیشتری می بخشد. »

این نمایشگاه به مدت 7 روز از ساعت 9 صبح الی 17 همه روزه برای بازدید عموم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک (شهرک دانشگاهی امیر کبیر) دایر است.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۰۰:۳۸ - تعداد بازدید : 167