معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - همایش بزرگ دانشگاهیان عاشورایی در اراک برگزار شد

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، مصادف با پانزده محرم مراسم سوگواری آن حضرت با نام «گردهمایی دانشگاهیان عاشورایی» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی و با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، مصادف با پانزده محرم مراسم سوگواری امام حسین (ع) با نام «گردهمایی دانشگاهیان عاشورایی» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، حجت‌الاسلام ایمانی مقدم مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی، حجت‌الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و جمعی از رؤسا، استادان،کارکنان و دانشجویان دانشگاه های اراک در مصلی بیت المقدس این شهر برگزار شد.

این مراسم با حضور پرشور و استقبال گسترده مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی اراک، آموزشکده سمای اراک، دانشگاه صنعتی اراک، دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشگاه اراک، دانشگاه پیام نور، علمی ـ کاربردی،جهاد دانشگاهی در مصلای بیت‌المقدس این شهر برگزار شد.

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اراک در قالب دسته های عزاداری، مرثیه سرایی و نوحه خوانی از محل دانشگاه خود حرکت کرده و خود را به مصلی بیت المقدس این شهر رساندند و با اجتماع در مصلی بیت المقدس، در مراسم سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش شرکت کردند.

کاروان عزاداران حضرت ابا عبدا.. الحسین (ع) دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز همراه با سایر دانشگاه ها با حضور پرشور مسؤولان، استادان، کارکنان و دانشجویان از جلوی در مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک واقع در خیابان دانشگاه با مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، مراسم سینه‌زنی و عزاداری را آغاز کرده و با طی کردن مسیر خیابان دانشگاه، به جمع کاروان دانشگاهیان عاشورایی در مصلی اراک پیوستند.

در مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) که با مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) همراه بود، نوا و شور و عشق حسینی طنین انداز شده و فریاد وفاداری به نهضت عاشورا به گوش می رسید و نوحه خوانی، ذکر مناقب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه امام حسین (ع) و سخنرانی از جمله برنامه های این مراسم بود.

شرکت کنندگان در این مراسم ضمن عزاداری به مناسبت شهادت جانسوز حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش، نماز ظهر و عصر را به امامت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در مصلی بیت‌المقدس اراک اقامه کردند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۷ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۰:۵۴ - تعداد بازدید : 103