معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری کارگاه اصول برنامه ریزی فرهنگی

حضرت فاطمه (س) : بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند.

در راستای اجرای طرح توانمندسازی کانون ها «طلوع اندیشه» کارگاه آموزشی تحت عنوان برنامه ریزی فرهنگی توسط استاد عین القضات و با حضور فعالان فرهنگی در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

عین القضات در ابتدا به ضرورت انجام کار فرهنگی به عنوان نیاز جامعه امروز اشاره نمودند. وظیفه کار فرهنگی را در اولویت در پیشگیری و کم کردن آسیب های فرهنگی و اجتماعی معرفی کردند.

وی با تاکید بر انجام در کار تشکیلاتی مهمترین اصل را کسب مهارت کامل و بصیرت لازم در خویشتن و سپس ارتقای آن در مخاطب دانست.

ایشان با اشاره به اینکه برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری و کنترل و نظارت از وظایف دبیران کانون های فرهنگی می باشد تاکید کردند که در هر کارگروهی هر شخص باید در جایگاه مناسب نسبت به استعداد و ویژگی های شخص به کار گرفته شودو برای بالا بردن سطح کیفی نیروهای انسانی؛ تشکیلات باید دوره های توانمندسازی مکرر برگزار شود و از نظر بینشی ، کنشی ، مهارتی ، نیروی انسانی کانون ها ارتقا یابد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۳:۰۴ - تعداد بازدید : 155