معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - مسابقه فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت هفته دفاع مقدس

امام حسین (ع) : حذر کن از مواردی که باید عذرخواهی کنی،زیرا مؤمن نه کار زشتی انجام می دهد و نه به عذرخواهی می پردازد،اما منافق همه روزه بدی می کند و به عذرخواهی می پردازد؟

سلسله مسابقات فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع دفاع مقدس در تاریخ 17 مهر 1395 بصورت اینترنتی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان (دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی استان مرکزی) همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد. جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

دریافت جزوه بصورت pdf

مهلت پیش ثبت نام به پایان رسیده است.

* شرکت برای استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی آزاد است.

** پیش ثبت نام تا 24 ساعت قبل از برگزاری آزمون مقدور می باشد.

*** لازم به ذکر است افرادی مجاز به شرکت در آزمون خواهند بود که پیش ثبت نام انجام داده باشند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۶ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۰:۲۷ - تعداد بازدید : 822