معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - مسابقه فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت هفته دفاع مقدس

امام جعفر صادق (ع) : پناهنده به خدا آسوده و محفوظ است، و دشمنش ترسان و بی یاوری.

سلسله مسابقات فرهنگی از بیانات مقام معظم رهبری با موضوع دفاع مقدس در تاریخ 17 مهر 1395 بصورت اینترنتی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان (دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی استان مرکزی) همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد. جهت دریافت جزوه و پیش ثبت نام به ادامه خبر مراجعه فرمائید.

دریافت جزوه بصورت pdf

مهلت پیش ثبت نام به پایان رسیده است.

* شرکت برای استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها، ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی آزاد است.

** پیش ثبت نام تا 24 ساعت قبل از برگزاری آزمون مقدور می باشد.

*** لازم به ذکر است افرادی مجاز به شرکت در آزمون خواهند بود که پیش ثبت نام انجام داده باشند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۹ / ۶ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۰:۲۷ - تعداد بازدید : 473