معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - رونمایی از پایگاه و سامانه اینترنتی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی توسط واحد اراک

امام موسی کاظم (ع) : بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، نماز است.
ایتا بله سروش

نخستین پایگاه و سامانه اینترنتی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی واحد اراک در اختتامیه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی به میزبانی واحد تبریز رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار آنا، پایگاه و سامانه اینترنتی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با آدرس www.iaumag.ir در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که به همت واحد اراک طراحی و راه‌اندازی شده بود، رونمایی شد.

این سامانه اینترنتی که به عنوان نخستین سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور راه‌اندازی شد، همه فعالیت‌های نشریات در عرصه دانشجویی را تحت پوشش قرار خواهد داد.

این سامانه با هدف نشر و توسعه و ماندگاری نشریات دانشجویی به عنوان طرح ماندگار فرهنگی از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک راه‌اندازی شد و از تاریخ رونمایی سامانه، همه فعالیت‌های نشریات دانشجویی از قبیل پوشش خبری و اطلاع رسانی، اطلاعات مربوط به جشنواره نشریات، بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها، کارگاه‌های آموزشی و ثبت نام دوره‌های آتی جشنواره نشریات دانشجویی در این سامانه قابل دسترسی است.

به گزارش آنا، همه دانشجویان فعال در عرصه نشریات برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی این سامانه به نشانی www.iaumag.ir مراجعه کنند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۶ / ۶ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۳:۲۲ - تعداد بازدید : 406