جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

پاکسازی مسیر منتهی به ماسوله توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۱۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۲۱:۲۸
تعداد بازدید : ۱۱۱
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، رشت، فومن و شفت در قالب گروه های پژوهشی و محیط‌ زیستی به همراه مسوولان برگزاری جشنواره ملی آشتی با طبیعت با همکاری و همراهی شهردار ماسوله و مسوولان شهرداری، مسیر منتهی به شهرک ماسوله را از زباله پاکسازی کردند.
پاکسازی مسیر منتهی به ماسوله توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

در این اردوی یکروزه که با همراهی گروه مستندسازی برنامه «نمادو » شبکه دو سیما همراه بود، دکتر تیمور آمار معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و دبیر جشنواره ملی آشتی با طبیعت گیلان، اهداف و نحوه برگزاری جشنواره ملی آشتی با طبیعت را در گفت‌وگو با این شبکه تشریح کرد.

دانشجویان نیز به همراه علی خلیلی شهردار ماسوله و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان علاوه بر پاکسازی مسیر به گشت و گذار در این شهرک تاریخی پرداختند.

جشنواره ملی «آشتی با طبیعت» از مجموعه جشنواره‌ها و برنامه‌های «صلح و سلام» است که فاز عملیاتی آن از پنجم مرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت آغاز شده است و اختتامیه آن، اواخر شهریور با حضور مسئولان عالی رتیه دانشگاهی و کشوری در گیلان برگزار خواهد شد.

دکتر سید طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، هدف از برگزاری این جشنواره را اشاعه فرهنگ صلح و دوستی، تقویت ایده همزیستی مسالمت‌آمیز با طبیعت و فرهنگ زیست محیطی در جامعه دانشگاهی، تبیین فرهنگ محیط زیست از دیدگاه اسلام، قرآن کریم، پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم، تبیین فرهنگ آشتی با طبیعت و نفی آلودگی زیست محیطی از منظر قانون اساسی، امام (ره) و مقام معظم رهبری عنوان کرده است.