معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی

امام حسین (ع) : به درستی که من مرگ را جز سعادت نمی بینم و زندگی با ستمکاران را جز محنت نمی دانم.

به مناسبت میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی با حضور اعضای هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار گردید.

دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اراک در حاشیه برگزاری این برنامه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا توجه به قرآن و سبک زندگانی امامان معصوم برای الگو پذیری استادان، کارکنان و دانشجویان مهم و حیاتی ارزیابی کرد.

وی گفت: «سالروز میلاد ائمه معصومین بهترین و مناسبترین راه برای ترویج فرهنگ قرآنی و نهادینه کردن ارزش‌های اخلاقی و سبک زندگی اسلامی در بین قشر دانشگاهی و مشتاقان علم و دانش است.»

این مراسم با مولودی خوانی و اجرای سیدجواد رفیعی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و در مدح و میمنت تولد امام حسن مجتبی علیه السلام و تلاوت دلنشین قاری برتر استان مرکزی و کشور مجید جدیدی همراه بود.

ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد و با حضور اعضای هیأت رییسه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد اراک برگزار شد.

ثبت شده در تاریخ : ۴ / ۴ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۸:۲۱ - تعداد بازدید : 189