معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک - درخشش واحد اراک در نخستین جشنواره تئاتر دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی

امام حسن عسکری (ع) : براى ادب تو همین بس که آنچه را از دیگران نمی ‏پسندى، از آن دورى کنى.

نخستین جشنواره تئاتر دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار گردید. در این جشنواره دو نمایش به نام های «بلور» به کارگردانی نفیسه مهری و «از دل گندم زاران» به کارگردانی علیرضا مظفری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک شرکت نمودند و موفق به کسب رتبه اول و دوم در بخش های مختلف گردیدند.

نخستین جشنواره تئاتر ملی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 95/02/17 الی 95/02/24 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در این شهر برگزار گردید.

در این جشنواره تعداد 23 نمایش از 16 واحد دانشگاهی شرکت داشتند. واحد مشهد 6 نمایش، واحد های رشت، نیشابور، بروجرد، بیرجند، خواف، سنندج، پارس آباد مغان، بندر دیر، آبادان، کرمان، زرند، بوکان و تنکابن هرکدام یک نمایش، واحد زنجان دو نمایش که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز دو نمایش به نام های بلور به کارگردانی دانشجو نفیسه مهری و از دل گندم زاران به کارگردانی دانشجو علیرضا مظفری در این جشنواره شرکت داشتند.

درمراسم اختتامیه این جشنواره که در روز جمعه مورخ 95/02/24 ساعت 18 در سالن آمفی تئاتردانشگاه آزاد مشهد و با حضور جناب آقای دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و جناب آقای دکتر اسماعیلی مدیرکل امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه آزاد اسلامی، ریاست و معاونین دانشگاه آزاد واحد مشهد و جمعی از هنرمندان تئاتر شهر مشهد و هیئت داوران این جشنواره جناب آقای محمد رحمانیان، جناب آقای مهدی پاکدل و سرکارخانم مهتاب نصیرپور حضور داشتند.

بنابر رای هیئت داوران، نمایش از دل گندم زاران به کارگردانی علیرضا مظفری از واحد اراک در بخش گریم اول شد و دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ 8.000.000 ریال جایزه نقدی به آقای امید یوسفی گریمور این نمایش اهداء گردید.

در بخش بازیگری مرد نمایش بلور از واحد اراک عنوان دوم را به خود اختصاص داد که لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 10.000.000 ریال به آقای پوریا رضایی بازیگر این نمایش اهداء گردید.

در بخش موسیقی متن عنوان اول به نمایش بلور از واحد اراک تعلق گرفت که دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ 8.000.000 ریال به آقای احسان نادر خانی موسیقی ساز این نمایش اهداء گردید.

در بخش نمایشنامه نویسی عنوان دوم به نمایش بلور از واحد اراک تعلق گرفت که لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ 12.000.000 ریال به آقای افق ایرجی نویسنده متن این نمایش اهداء گردید.

در بخش کارگردانی بنا به رای هیئت داوران و همچنین در نظر گرفتن جنگ و تبعات آن عنوان اول به نمایش بلور از واحد اراک تعلق گرفت، که دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی به مبلغ 15.000.000 ریال به دانشجو نفیسه مهری کارگردان این نمایش اهداء گردید.

همچنین بنا بر رای هیات داوران جشنواره، عنوان نمایش برگزیده به نمایش بلور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در نخستین جشنواره ی تئاتر ملی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تعلق گرفت و بنابر رای هیات داوران نمایش بلور از واحد اراک و نمایش تپه 888 از واحد بوکان و نمایش اعترافاتی درباره زنان از واحد مشهد عنوان اجرا برای عموم تعلق گرفت.

اعضای گروه نمایش بلور :

1. نفیسه مهری کارگردان و طراح صحنه
  2. محمد جواد شریفی بازیگر
  3. مرتضی علیدادی بازیگر
  4. فاطمه حبیبی نژاد بازیگر
  5. پوریا رضایی بازیگر
  6. رضا داودی بازیگر
  7. افق ایرجی نویسنده
  8. احسان نادرخانی موسیقی
  9. کبریا ابوالمعصومی موسیقی
  10. رضا مظفری نور
  11. الهه فربد زاده بازیگر