جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برگزاری کارگاه آموزشی پین هول

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۲:۲۰
تعداد بازدید : ۱۷۵
کارگاه دو روزه پین هول (ساخت دوربین عکاسی با استفاده از ساده ترین وسایل ممکن) به همت کانون دانشجویی طرح نو در روزهای ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۹۵ و در طی ۶ جلسه متوالی با حضور آقایان اکبر خدایی و علی کریمی از بیانگذاران پین هول در مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی پین هول

در روز اول کارگاه، به توضیحات مربوط به این  کار و همینطور نمونه کارهایی که با دوربین پین هولی، گرفته شده بود، پرداخته شد و توضیحات لازم را جهت ساخت دوربین توسط افراد شرکت کننده در این کارگاه داده شد و پس از ساخت اتاق تاریک روز اول کارگاه به اتمام رسید.

در روز دوم کارگاه، دانشجویان ضمن یاد گرفتن نحوه ی کار گذاشتن کاغذهای حساس به نور در دوربین، به همراه اساتید شروع به عکاسی با دورربین های دست ساز خود، در محیط دانشگاه پرداختند و پس از پایان عکاسی، دانشجویان به اتاق تاریک رفته و خودشان، عکس های گرفته شده با دوربین های دست سازشان را ظاهر کردند.