معاونت فرهنگی و دانشجویی - برگزاری جلسه نقدی بر شعر فروغ فرخزاد در گذر زمان

حضرت فاطمه (س) : خدا پرهیز از افترا و دشنام را برای دور شدن از لعنت واجب فرمود و دزدی را منع کرد تا راه عفت پویند.

جلسه نقدی بر شعر فروغ فرخزاد با همت گروه زبان و ادبیات فارسی و کانون ادبی بخارا با حضور دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد اراک، دکتر محسن ایزدیار، دکترمحسن تاج آبادی و دکتر مجتبی قدس از استادان ادبیات فارسی واحد اراک و دانشجویان علاقه مند به شعر وادبیات فارسی در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

درابتدای این جلسه دکتر شاهرخ حکمت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن خیر مقدم و تشکر از دست اندرکاران جلسه به نقش راهبردی اینگونه جلسات پرداخت و از ویژگی های زبان وادبیات فارسی صحبت کرد.

محسن تاج آباد از استادان گروه زبان وادبیات فارسی به بحث وبررسی زندگی شاعره معاصر فروغ فرخزاد پرداخت و گفت : «فروغ فرخزاد در طی 32 سال زندگی خود آثاری همچون اسیر، دیوار، عصیان و مجموعه های تولدی دیگر و ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد را چاپ و منتشر کرده است.»

تاج آباد با اشاره به اینکه فروغ فرخزاد از استادانی همچون نادر نادری پور و نیما و اخوان ثالث و هوشنگ ابتهاج و ... در اشعار خود الهام گرفته است تصریح کرد : «فروغ شاعر حماسی و سیاسی و ملتزم محسوب نمی شود بلکه شاعره ای است که بیشتر اشعارش درون مایه احساسی و برگرفته از دغدغه های زندگی او است.»

وی با تاکید بر اینکه اشعار فروغ از نظر محتوایی واضح است، خاطرنشان کرد : افرادی شعر را بهتر درک میکنند که شعر حرفه ای را دنبال کرده باشند.

تاج آباد با تاکید بر اینکه امروز کتاب های حافظ و مولانا در کشورهای اروپایی بیشتر از ایران چاپ می شود و بازخورد خوبی دارد، یادآورشد : برگزاری جلسات نقد و بررسی شاعران معاصر و نقد چهره های عالمانه و دانشمندانه چهره های معاصر که بصورت ناروا در طی سال های گذشته بررسی علمی آثار آنها نادیده گرفته شده، بسیار مبارک است.

در ادامه جلسه تعدادی از دانشجویان اشعار خود را قرائت کردند و توسط استادان نقد وبررسی شد.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۲ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۴:۵۰ - تعداد بازدید : 192