معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری جشن بزرگ انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاداسلامی اراک

امام جعفر صادق (ع) : پناهنده به خدا آسوده و محفوظ است، و دشمنش ترسان و بی یاوری.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک به منظور گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مراسم جشنی، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری روابط عمومی در دو روز متوالی با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشور نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، جمعی از معاونین، استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده های آنان در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

بنابراین گزارش رئیس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک واحد اراک در این مراسم ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر گفت : انقلاب با خون شهیدان به پیروزی رسیده است و این وظیفه مردم و جوانان است که ادامه دهنده راه شهیدان و آرمان های امام راحل (ره) باشند.
حجت الاسلام و المسلمین سلحشورنیا در ادامه با اشاره به برگزاری انتخابات افزود : یکی از معیارهای نامزدهای اصلح، شناخت و تشخیص حق از باطل است و مردم باید با اطلاع و آگاهی از این معیارها به نامزدهای اصلح رای بدهند.
وی با تاکید بر اینکه انتخاب حق از باطل مشکل و دشوار است تصریح کرد : اگر مردم به درستی حق و باطل را شناخته باشند و آگاهی و درک درستی در این زمینه داشته باشند قطعا می توانند معیارهای حق از باطل را تشخیص دهند.
حجت الاسلام و المسلمین سلحشورنیا در ادامه تقوا را یکی دیگر از معیارهای انتخاب نامزدهای اصلح عنوان کرد و متذکر شد : تقوا یعنی ایمان و اعتقاد درونی به خدا، پرهیز از گناه و اعمال و کارهایی که برخلاف رضای خداوند است.
وی پیروی و پشتیبانی از ولایت فقیه در زمان غیبت امام عصر (عج) را از دیگر معیارهای تشخیص حق از باطل دانست و تصریح کرد با شناخت  و درک کافی  از این معیارها می توان در صحنه انتخابات حضور و کاندیدای اصلح و برگزیده را انتخاب نمود.

دکترنظام آبادی در این مراسم ضمن تبریک ایام الله مبارک دهه مبارک فجر وفرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی  و خیرمقدم به میمانان حاضردر سالن، کارکنان واحد اراک را جز بهترین پرسنل دانشگاه های کشور معرفی کرد و افزود : مسوولیت پذیری، پاسخگو بودن، سعه صدر و تکریم دانشجویان و... مرهون زحمات خانواده پرسنل می باشد و من صمیمانه از خانواده های محترم تشکر و قدردانی می نمایم چون آرامش و آسایش  همکاران ما را درمنزل فراهم می کنند.
رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب و یکی از نمونه های بارز موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه آموزش عالی است، اظهار کرد : دانشگاه آزاد اسلامی با کمک با برکت ده میلیون ریالی امام راحل (ره) و ژرف اندیشی و نیک اندیشی آیت اله هاشمی و زحمات کلیه مدیران با درایت و موفق دانشگاه از هیچ به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه حفظ عزت، حرمت و جایگاه پرسنل را وظیفه خود می دانیم، افزود : دانشگاه آزاداسلامی همیشه قدردان استادان و کارکنان خدوم و زحمتکش بوده است و در همین راستا بخشنامه های رفاهی صادره از سازمان مرکزی را در کوتاه ترین زمان در واحد اجرا کرده ایم.

دکترنظام آبادی با اشاره به گستره ی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد : امیدواریم با حمایت از خانواده ها موجبات آرامش روحی و روانی پرسنل را فراهم کنیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت : خدمات رفاهی و سایر توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در جهت رفاه حال بیشتر خانواده ها به کار گرفته شده است و حتی اولویت استفاده از مجتمع رامسر را به پرسنل واحد اراک اختصاص داده ایم با توجه به اینکه از دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور متقاضی فراوان داریم.
دکتر نظام آبادی با بیان اینکه دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی شامل 12 واحد و4 مرکزآموزشی با 57 هزار دانشجو می باشد، گفت : واحد اراک یکی از بهترین، بزرگترین و بی نظیرترین واحدهای غرب کشور است، و رتبه پژوهشی واحد اراک در بین دیگر دانشگاه های کشور رتبه 57 و در بین دانشگاه های آزاداسلامی دارای رتبه ششم هستیم و موفقیت های دانشگاه در تمام حوزه ها را مرهون زحمات پرسنل و استادان خود می دانیم.
رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با آرزوی توفیقات بیشتر برای خانواده بزرگ دانشگاه آزاداسلامی ابراز امیدواری نمود تا در سایه رهنمودهای ارزشمند جناب آقای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و تلاش بی­دریغ همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی با همراهی، همکاری و همزبانی بتوان گام­های ارزشمندی در مسیر دست­یابی به آرمان­های دانشگاه آزاد اسلامی برداریم.

دبیرهیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در پایان صحبت های خود ضمن تشکر از جامعه دانشگاهی استان به خاطرشرکت در مراسم تشییع، خاکسپاری و مراسم بزرگداشت شهید سعید مسلمی از شهدای مدافع حرم اهل بیت (ع) دراراک، گفت ما امروز آسایش، امنیت, عزت و سربلندی کشور را مدیون خون شهدا هستیم  ودر همین راستا ایشان از کلیه اقشار جامعه به خصوص جامعه دانشگاهی دعوت کردند با توجه به برگزاری راهپیمایی یوم الله 22 بهمن و انتخابات مجلس در هفتم اسفند ماه بصورت چشمگیر و فعال در این حماسه های اجتماعی و سیاسی شرکت کنند.

در ادامه دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برنامه های دانشجویی و فرهنگی در این دانشگاه افزود : پس از ادغام دو معاونت در این دانشگاه زمینه علمی و پژوهشی بهتری برای دانشجویان فراهم شده است.

دکتر حکمت در ادامه تجهیز واحدهای این دانشگاه از نظر خدمات رفاهی و دانشجویی به دانشجویان را از دیگر برنامه ها و فعالیت های موثر در این دانشگاه عنوان کرد و متذکر شد : این دانشگاه علاوه بر تخفیف شهریه دانشجویان و همکاری با آنها در کوتاه ترین زمان ممکن مدرک اخذ شده توسط دانشجویان را به آنان ارائه می دهد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اشاره به برگزاری جشن انقلاب در سال گذشته با حضور 600 نفر اظهار خوشبختی کرد امسال شاهد حضور 1300 نفر در جشن بزرگ انقلاب در واحد اراک هستیم.
وی خاطر نشان کرد : در بخش دانشجویی و فرهنگی نیز در سال جاری بیش از 50 مورد برنامه های متنوع فرهنگی با حضور دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجرا شده است. و این واحد 11 انجمن فعال دانشجویی دارد.

بر پایه این گزارش در ادامه این مراسم که با حضور پرشور استادان و کارکنان دانشگاه و خانواده آنان همراه بود برنامه های شاد و متنوع از قبیل : طرح دستی، موسیقی، مسابقه و طنز اجرا و در پایان به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود به حاضرین در مراسم اهدا و از کارکنان بازنشسته واحد تقدیر ویژه به عمل آمد.

جهت مشاهده تصاویر بیشتر این مراسم به گالری تصاویر مراجعه کنید.

ثبت شده در تاریخ : ۲۲ / ۱۱ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۰:۵۱ - تعداد بازدید : 236