معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی در واحد اراک

امام جواد (ع) : اصرار بر گناه آسودگی از مکر خداست، و از مکر خدا آسوده نباشد جز مردمی زیانکار.

مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه با حضور حجت‌الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، دکتر شاهرخ حکمت معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکترسید مجید علوی معاونت دانشجویی و جمعی از دانشجویان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش، حجت الاسلام سلحشورنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه گفت: طرح ضیافت اندیشه دانشجویی امسال در مقایسه با سال های گذشته از بهترین طرح ها بود که به لطف خدا شاهد تغییرات و ثمرات خوبی بودیم. وی اظهار کرد: این طرح با حمایت ریاست محترم دانشگاه و همکاری تمامی حوزه های دانشگاه برگزار شد که این همدلی و همراهی باعث موفقیت آن شده است.

سلحشورنیا یادآور شد: این طرح به مدت پنج سال در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد که اجرای آن در برخی از دانشگاه با موفقیت همراه نبود؛ لذا امسال برای دومین سال متوالی فقط این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با موفقیت برگزارگردید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک درادامه از زحمات تمامی کارکنان حوزه های دانشگاه که در برگزاری و اجرای این ضیافت همکاری کردند، تشکر نمودند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در نهایت ابراز امیدواری کرد که در رمضان سال آینده ضیافت اندیشه قرآنی دانشجویی مجددا در واحد اراک برگزار شود.

دکترشاهرخ حکمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه گفت: اگر حضور بالقوه دانشجویان در طرح ضیافت اندیشه قرآنی نبود این طرح معنا نداشت. وی درادامه از موفقیت بسیارخوب این طرح اظهار رضایت کرد و به نمایندگی از ریاست دانشگاه از عواملی اجرایی که در این طرح زحمات بسیارکشیدند نیز تقدیر و تشکر نمود.

همچنین این مراسم با اجرای برنامه های تواشیح و قرعه کشی سفر مشهد مقدس وعمره دانشجویی همراه بود.

در پایان مراسم از تعدادی از دانشجویان که دراین طرح همکاری داشتند با اهدا لوح تقدیر شد.

جهت مشاهده تصاویر این مراسم به گالری تصاویر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۲ / ۴ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۰:۲۴ - تعداد بازدید : 341