معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری مراسم تجلیل از نفرات برتر بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی

امام موسی کاظم (ع) : هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.

محفل انس با قرآن کریم به همراه تجلیل از نفرات برتر بیست و یکمین جشنواره هنر و ادبیات دینی و فرهنگی، نفرات برتر مرحله کشوری بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد اراک در این مراسم که به همت کانون دانشجویی قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد، از تلاش و زحمات دانشجویان فعال و اعضای کانون دانشجویی قرآن و عترت تشکر و قدردانی کرد.

احمد فرخی از دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی دعوت کرد که با کانون دانشجویی قرآن و عترت واحد اراک همکاری داشته باشند و به توسعه فرهنگ قرآنی و اسلامی و انجام کارهای پژوهشی و علمی در عرصه‌های قرآن و پاسخگویی به شبهات دینی و قرآنی اهتمام ویژه داشته باشند.

وی قرآن را مایه خیر و برکت در جامعه دانست و اظهار کرد: «برگزاری محفل انس با قرآن کریم وسیله‌ای برای دستیابی به فضای قرآنی و نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در محیط‌های دانشگاهی و جامعه است.»

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با استناد به احادیت و روایات ائمه معصومین (ع) گفت: «همه ما باید حداقل روزانه 10 آیه آیه از کلام الهی را بخوانیم و با معنا و نکات تفسیری آن آشنا و آنها را در زندگی فردی و اجتماعی بکارگیریم.»

اجرای تئاتر کربلایی کاظم ساروقی معجزه قرن حاضر با عنوان بوی بهشت، قرائت قرآن کریم از سوی قاریان ممتاز مهیار قاسمی و مجید جدیدی، مداحی ذاکر اهل (ع) ابوذر رستگار و اجرای گروه تواشیح فدک از برنامه‌های محفل انس با قرآن بود.

در پایان مراسم با اهدا لوح سپاس، تندیس و جوایز نقدی از دانشجویان منتخب بخش هنری و مرحله کشوری بخش شفاهی قرآن و عترت تجلیل شد.

ثبت شده در تاریخ : ۳ / ۹ / ۱۳۹۵ ساعت : ۱۷:۳۰ - تعداد بازدید : 49