معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری معراج با حضور استاد قرائتی

امام حسن (ع) : وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.

مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری معراج با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور، دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین ایوب سلحشور نیا رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی، رضایی مدیرکل حوزه ریاست استانداری مرکزی، اعضای هیأت رییسه واحد، استادان، کارکنان ودانشجویان و با همکاری ستاد اقامه نماز واحد در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین قرائتی اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج در جامعه بیکاری جوانان است که این مشکل تنها در سرمایه گذاری در بخش تولید حل می شود بنابراین دانش آموختگان دانشگاه ها نباید به مدرک تحصیلی خود اتکا کنند بلکه باید از هر فرصتی برای ایجاد کسب وکار استفاده کنند.

رییس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: آموزش های دوران دبیرستان و دانشگاه باید به گونه ای باشد که فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان نیروی انسانی ماهر نقش آفرینی داشته و اقتصاد بیمار کشور را درمان و شرایط کشور را به سمت اهداف توسعه محور شتاب دهند.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی ، تمایل کمرنگ جوانان به ازدواج را یکی از مشکلات اساسی امروز ایران اسلامی دانست و گفت: جوانان به دلیل مسایل اقتصادی، کمبود شغل و نداشتن مسکن ازدواج را که واجب دینی است به تاخیر می اندازند در حالیکه هر تاخیر در تشکیل خانواده فرصت ها را ازآن ها می رباید.

وی با اشاره به اینکه علم یا واجب است و یا مستحب اظهار داشت:  علمی، علم است که یا مشکل فرد را حل کند یا مشکل جامعه را در غیر اینصورت هیچ فایده و ارزشی نخواهد داشت و باید علم کاربردی باشد.

در ادامه به آیه " اقرا باسم ربک الذی خلق" اشاره کردند و گفتند: که ما فقط کلمه اقرا را مورد توجه قرار داده ایم و به ادامه آیه توجهی نداریم. حاج آقا قرائتی اضافه کردند دو مقوله حجت و معصوم با هم تفاوت دارند. ولی فقیه و مجتهد معصوم نیستند ولی حجت هستند و ما باید پیرو ولایت فقیه باشیم.

در پایان ایشان از همه دانشجویان خواستند که در ایام فراغت و تابستان به فراگیری قرآن و تفسیر آن بپردازند، وهچنین توصیه ایشان به دانشجویان مطالعه در مورد نماز، اسرار نماز، فراگیری یک هنر وفن، اهمیت به ورزش کردن و آموزش شنا بود.

درادامه مراسم از نفرات برتر و برگزیده مسابقات جشنواره فرهنگی ،هنری معراج وهمچنین از دو نفر ائمه جماعات نمونه، دوکارمند فعال درامور نماز، یک مسئول خوابگاه نمونه و فعال درنماز و دو خادم مسجد و نمازخانه واحد تجلیل شد و هدایایی به رسم یادبود به آنان اهدا شد.

جشنواره فرهنگی ،هنری معراج در12 رشته برگزار گردیده که نفرات برتر درهررشته پس از داوری انتخاب و معرفی شده اند،و رشته های شرکت کننده دراین جشنواره عبارتنداز: عکاسی، نقاشی، شعر،داستان ویسی،پیامک،پاورپوینت،کلیپ،نرم افزار،آمار و اطلاعات،طراحی پوستر و مسابقه کتابخوانی.

شایان ذکر است نماز ظهر وعصر به امامت حجت الاسلام والمسلمین قرائتی باحضور دانشگاهیان در مسجد صاحب الزمان شهرک دانشگاهی امیرکبیر اقامه گردید.

جهت مشاهده تصاویر این مراسم به گالری تصاویر مراجعه نمایید.

ثبت شده در تاریخ : ۱۶ / ۲ / ۱۳۹۴ ساعت : ۰۲:۰۵ - تعداد بازدید : 273