معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - نشست آموزشی مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی اراک

امام هادی (ع) : فروتنی در آن است که با مردم چنان کنی که دوست داری با تو چنان باشند؟

نشست تخصصی آموزشی درس آشنایی با قرآن کریم در سال تحصیلی جدید با حضور عضو هیأت علمی حوزه علمیه جامعه المصطفی العالمیه قم و مدرسان قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در این باره گفت: «هدف از برگزاری این نشست آموزشی، ایجاد تعامل مطلوب بین گروه آموزشی قرآن و عترت و مدرسان این واحد درسی و استماع نظر و پیشنهادهای مدرسان قرآن کریم در پیشبرد اهداف قرآنی در دانشگاه و بیان برخی نکات مهم آموزشی در باره درس آشنایی با قرآن کریم است.»

دکتر شاهرخ حکمت افزود: «تدریس درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است و مدرسان قرآن کریم باید الگوهای مناسبی از نظر آموزشی، اخلاقی و رفتاری برای دانشجویان باشند تا آنان از این کلام الهی تاثیرات لازم را کسب کنند.»

حجت الاسلام دکتر علی همت بناری عضو هیأت علمی حوزه علمیه جامعه المصطفی العالمیه قم نیز در این نشست آموزشی به تفسیر آیات 74 سوره مبارکه فرقان و 66 سوره مبارکه کهف از جنبه تربیتی پرداخت و تاکید کرد که قرآن کریم کتاب تریبت و هدایت است و ما انسان ها باید این کتاب الهی را سر لوحه و الگوی زندگی خود قرار دهیم.

مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی اراک هم پیشنهادها و نظر خود را بیان کردند. در پایان با اعطای هدیه فرهنگی از مدرسان قرآن کریم تجلیل به عمل آمد.

ثبت شده در تاریخ : ۶ / ۷ / ۱۳۹۵ ساعت : ۰۱:۲۰ - تعداد بازدید : 85