معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

امام مهدی (عج) : منم که زمین را از عدالت لبریز می‏ کنم، چنان که از ستم آکنده است.

مراسم بزرگداشت روزکارمند به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و همکاری اداره کل روابط عمومی دانشگاه و با حضوردکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، اعضای هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند بیان کرد «کارمندان و کارگران ارزشمندترین اقشار جامعه هستند و در روایات و احادیث نیز پیامبر اکرم (ص) نسبت به حفظ حرمت این افراد تأکید داشته اند.»

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه کارمندان باید در بردن نان و لقمه حلال بر سر سفره هایشان بسیار دقت کنند، اظهار کرد: «لقمه حرام سبب دور شدن افراد از حقانیت خواهد شد، همانطور که امام حسین (ع) در روز عاشورا فرمودند؛ کسانی که با ما به دشمنی برخاسته اند به سبب پر شدن شکم هایشان از مال حرام دیگر صدای حق را نمی شنوند.»

حجت الاسلام سلحشورنیا در رابطه با شاخصه های کارمند نمونه، گفت: «کارمند نمونه باید در برخورد خوب با دیگران، رعایت حقوق افراد، تعدی نکردن از حق خویش و حلال بودن پولش بسیار بادقت عمل کند تا بتواند سرمنشا ارائه خدمات خوب و مطلوب به جامعه باشد.»

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد:« افراد باید بتوانند ضمن رعایت تمام آداب و اصول در زندگی، به فکر رفع مشکلات دیگران، گره گشایی از کار مردم و رفع گرفتاری همسایگانشان نیز باشند.»

وی در ادامه بیان کرد: «یاد خدا، دوری از خوردن مال حرام، بردن نان سالم و حلال برای خانواده، رعایت حقوق تمام افراد، تعدی نکردن از حق خویش و پایمال نکرن حق مردم، همچنین اعتقاد به اینکه زندگی سالم و با برکت در داشتن ایمان به خداوند و خوردن روزی حلال است؛ می تواند افراد را در کسب موفقیت بیشتر و محبوب شدن آنها نزد خداوند یاری کند.»

دکتر علیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن گرامی داشت یاد وخاطره شهیدان رجایی و باهنر فرارسیدن هفته دولت را به همه خدمتگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی  وهمه دولت مردان تدبیر وامید بویژه رییس محترم جمهور و نماینده ایشان دراستان مرکزی که  تمام وجود شان را جهت خدمت به مردم و جامعه وقف کرده اند و همچنین روزکارمند را به کلیه کارکنان خدوم وتلاشگر واحد تبریک گفت ،واظهارکرد:« در شورای فرهنگی واحد مصوب شد تا هر سال مراسم بزرگداشت روز کارمند با هدف قدردانی وتجلیل از زحمات پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شود.»

دکتر نظام آبادی افزود:« در این شورا پیشنهاد شد حوزه های مدیریتی دانشگاه در هر حوزه بر اساس پارامترهایی که اعلام شده کارمند برتر هر قسمت انتخاب شود.»

وی اظهار کرد: «برای انتخاب کارمندان برتر در دانشگاه آزاد اسلامی اراک پارامترهایی همچون اجرای دقیق وکامل بخشنامه ها ،حضور به موقع در محل کار، مشارکت در فعالیت های فرهنگی واجتماعی،دلسوزی، داشتن سعه صدر ، تعامل،منطقی، بهتر و بیشتر با دانشجویان، کارمندان و استادان، داشتن نگاه پدرانه و مادرانه به دانشجو و رعایت حقوق دیگران و... در نظر گرفته شده است.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به اینکه این پیشنهاد مورد قبول شورای فرهنگی قرار گرفت و پارامترهای فوق برای انتخاب کارمند برتر ملاک قرار داده شد، گفت:« هدف از انتخاب کارمند برتر ترغیب دیگر پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی اراک برای رعایت بیشتر و بهتر این ملاک ها در انجام کارهایشان است.»

نظام آبادی ادامه داد: «بحث اخلاق محور بودن در دانشگاه آزاد اسلامی اراک و سرلوحه قرار دادن ادب و احترام در تمامی امور از اولویت های این نهاد است.»

وی بیان کرد:« رعایت ادب و احترام، رعایت حقوق دیگران، حفظ انضباط و حرمت دیگران، همچنین  قرار دادن اخلاق به عنوان زمینه کارها می تواند در توفیق بیشتر پرسنل تاثیر بسزایی داشته باشد.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه کارمندان و پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی اراک باید در رفع مشکلات مردم و ارباب رجوع کوشا باشند، تصریح کرد:« از 16 واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان تقریبا نیمی از آنها زیان ده هستند اما بازار رقابت برای جذب دانشجو همچنان در بین آنها گرم است.»

نظام آبادی بر رقابت سالم در زمینه جذب دانشجو تاکید و عنوان کرد: مقام معظم رهبری دربحث دانشگاهی فرمایش زیبا وکارآمدی دارند ومی فرمایند ؛آینده روشن از آن دانشگاه ها ومراکز آموزش عالی خواهد بود که به درخواست های منطقی و بجای دانشجویان عمل نمایندکه این موضوع حکایت از آن دارد که باید بسترهای لازم مثل تأمین هیأت علمی،تجهیز فضا های آموزشی،کارگاهی وآزمایشگاهی ،نظارت ،تجهیز وتامین امکانات رفاهی خوابگاه ها وتکریم دانشجویان و...برای رقابت مهیا گردد.

وی گفت: «وقتی دانشجو برخورد خوب را در تمامی سطوح دانشگاه ببیند خود به خود به سمت آن دانشگاه جذب می شود و این یک رقابت سالم است.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: «رعایت ادب و احترام در تمامی امور ضمن جلب رضایتمندی افراد موجب جلب رضایتمندی پرودگار نیز می شود، ضمن اینکه برخورد مؤدبانه و محترمانه نه تنها چیزی از انسان کم نمی کند بلکه موجب بزرگ شدن انسان نیز می شود.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اراک در پرداخت حقوق و اضافه کاری پرسنل خود مشکلی ندارد، ابراز کرد: «اعضای محترم هیأت علمی وکارکنان خدوم دانشگاه هیچ نگرانی درموردپرداخت حقوق نداشته باشند وبا انگیزه ونشاط بهتر از گذشته درتکریم ارباب رجوع اهتمام داشته باشند.»

نظام آبادی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک سعی دارد با ارائه خدمات مطلوب به پرسنل و دانشجویان بتواند رضایتمندی آنها را بیش از پیش داشته باشد؛ لذا با همین هدف این واحد سعی کرده تا نحوه پرداخت وام به پرسنل را تسهیل کند.»

وی گفت: «اجرای طرح غربالگری سلامت پرسنل با وجود هزینه بر بودن در راستای حفظ سلامت استادان و کارمندان این دانشگاه انجام شده است وادامه خواهدداشت.»

گفتنی است در پایان این مراسم از 68 کارمند برتر در حوزه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک تقدیر شد.

ثبت شده در تاریخ : ۹ / ۶ / ۱۳۹۵ ساعت : ۰۱:۳۵ - تعداد بازدید : 61