معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک - برگزاری آزمون کتبی پنجمین طرح رمضان بهار قرآن با تفسیر سوره مبارکه حجرات

رسول اکرم (ص) : کارها در پیش خدا کاریست که دوام آن بیشتر است، اگر چه اندک باشد.

آزمون کتبی پنجمین دوره طرح قرآنی فرهنگی رمضان بهار قرآن ترجمه و تفسیر سوره مبارکه حجرات ویژه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به همت کانون قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حاشیه بازدید از این آزمون گفت : سوره مبارکه حجرات یکی از سوره های پر محتوای قرآن مجید است که به موضوع های مهم اخلاقی و اجتماعی که انسان ها باید در زندگی خود مد نظر و به آن عمل کنند، تأکید دارد و برای آشنایی بیشتر با کلام وحی باید در آیات این سوره نورانی بیشتر تدبر و تامل کرد.

دکتر شاهرخ حکمت گفت : در این طرح بیش از 230 نفر از نفر از استادان و کارکنان با یکدیگر به رقابت پرداختند. نتایج آزمون حداکثر تا 10 روز آینده اعلام و به نفراتی که 60 درصد امتیاز آزمون را کسب کنند 32 ساعت گواهی آشنایی با تفسیر سوره حجرات اعطا می شود. از نفرات برتر اول تا سوم به تفکیک استادان و کارکنان با اهدای لوح و جوایز نقدی تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی هدف از برگزاری چنین کارگاه آموزشی را ارتقا و بالا بردن سطح بصیرت و معرفت دینی دانشگاهیان عنوان کرد.

این طرح قرآنی در قالب کارگاه و کلاس آموزشی در ایام ماه مبارک رمضان توسط حجت الاسلام مجید حیدری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مسجد صاحب الزمان (عج) شهرک دانشگاهی واحد اراک برگزار و شرکت کنندگان با ترجمه، مفاهیم، نکات و پیام های سوره مبارکه حجرات آشنا شدند.

ثبت شده در تاریخ : ۲۵ / ۴ / ۱۳۹۵ ساعت : ۲۰:۱۱ - تعداد بازدید : 205